>

Max Mara Weekend


 Clothes, jewelry & bag - Weekend Max Mara
Style by Justina Aškela

LT // Ankstyvas antradienio rytas buvo itin žvarbus ir vėjuotas, bet mums su Justina Aškela net tokios oro sąlygos nesutrukdė surengti fotosesijos! Ačiū "APB APRANGA" už Max Mara Weekend SS2015 kolekcijos drabužius ir aksesuarus. 
Derinį sukūrusi Justina yra begalo įdomi ir stilinga asmenybė, kurios venomis greičiausiai teka ne kraujas, bet mados tendencijos. Jeigu jums prireiks stilisto paslaugų, galite drąsiai kreiptis į šią žavią merginą. Šiam įvaizdžiui ji pasirinko moteriškas, šviesias, pastelines spalvas, tačiau masyvus kaklo papuošalas ir sijonas, kurio spalvos persilieja iš baltos į sidabrinę, puikiai švelnų įvaizdį pavertė itin stilingu ir netgi prabangiu. Na ir kaip priklauso tikrai moteriai.. rankinė - nedidelė ir žavi, į kurią telpa tik būtiniausi daiktai. O ką jūs manote apie šį Max Mara Weekend derinuką? Kas iš šio outfit'o jums patinko labiausiai? Lauksiu jūsų nuomonės komentaruose, iki!

EN // Early Tuesday morning was very rough and windy, but even the weather like this didn't stoped us to have a great shooting with Justina Ashkela. Big thanks to "APB APRANGA" for clothes and accessories from Max Mara Weekend SS2015 collection.
Justina is very interesting and stilish personality.. I think in her veins flows not the blood, but fashion trends, haha. If one day you will need a stylist, you can bravely contact this lovely girl. For this look she chose feminine, light, pastel colors, but massive necklace and skirt with silver material perfectly turned delicate look to the stylish and even luxury outfit. What do you think about this Justina's choice? What did you liked the most? Please don‘t hesitate to share your thoughts in comments. See you!

_________________________________________________________



Share:

6 comments

  1. WOW! Labai labai:) nors nenustebau, ir tavo ir Justinos look'ai visada ikviepa! Man labiausiai patiko aksesuaras!

    ReplyDelete
  2. Graziam zmogui, viskas tinka. Bet sis outfitas ypatingai elegantiskas! Ypatingai patiko sijonas ir kaklo papuosalas.

    ReplyDelete
  3. Labai gražu!

    www.lamodefrais.blogspot.com

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig