>

Emilio de la Morena Art Couture lipstick // ARTDECO


Dažnai girdžiu merginas sakant, jog joms netinka ryškių spalvų lūpdažiai. Visoms atsakau tą patį - ryškūs lūpdažiai tinka visoms, svarbu ne tik parinkti atspalvį, bet ir mokėti išryškinti savo lūpų kontūrą.
 Šiandienos dėmesio centre - Art Couture Artdeco lūpdažis iš naujosios Emilio de la Morena kolekcijos.
Spalva - 290 Cream Pink Water Lily.
Pradedant nuo įpakavimo, lūpdažis atrodo labai prabangiai, kokybškai ir suteikia daug vilčių, kurios kaip vėliau tampa aišku - pasiteisina.  Lūpų dažų kvapas - malonus, vanilinis. Gelinės tekstūros lūpų dažai su apynių ekstraktu ilgai išlieka ant lūpų ir net gi nublukę lūpoms suteikia rausvą, sveiką spalvą. Cream Pink Water Lily atspalvis puikiai tinka tiek šviesiaplaukėms, tiek tamsiaplaukėms, be to - gali būti puikiu viso makiažo akcentu! Kuomet nėra laiko žaisti su akių vokų šešėliais ir pravedimais - į pagalbą ateina ryškūs lūpdažiai, taip puikiai gelbėdami situaciją.
Jokių minusų šiame produkte nepastebėjau ir ypatingai jį rekomenduoju kaip dovaną - toks lūpdažis ras vietą kiekvienos moters kosmetinėje. O dar ateinantys A.Kuzmicaiktės, Mados Infekcijos ir Inži kolekcijų pristatymai .. Puoštis ir dažytis tikrai yra kur!
Art Deco kosmetikos (tame tarpe ir galite ir Emilio de la Morena kolekciją) galite įsigyti Douglas, Kristiana, Sarma by Douglas ir Drogas parduotuvėse. Prekės kaina - € 15,95

Share:

2 comments

  1. Tavo įkvėpta šiandien į darbą išėjau pasidažiusi rožiniu lūpdažiu :)

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig