>

Vilniaus senamiestyje atidarytas naujas drabužių salonas "Anushka"




(Nuotraukos : DoVi Photography )

Vakar vakare Vilniaus senamiestyje duris atvėrė naujas, vardinių drabužių butikas "Anushka". Salono savininkė - charizmatiškoji Ana Lucko, kuri visą vakarą svečius žavėjo ryškiu stiliumi ir plačia šypsena.
„Tai, ką mačiau kelionėse, dirbdama filmavimo aikštelėse ir keisdama žmonių stilių, norėjau atvežti į Lietuvą“, – sakė visą pasaulį darydama makiažus išmaišiusi butiko direktorė A.Lucko.

Moteris tikina, kad Lietuvoje trūksta vietų, kur galima nusipirkti kokybišką vardinį drabužį už prieinamą kainą ir tikisi, kad jos butike vyrai ir moterys ras tuos stiliaus kabliukus, kurių taip maža mūsų gatvėse. „Kiekvienas modelis yra atrinktas iš amerikiečių ar italų prekių ženklų kolekcijų, ieškojome tik to, kas geriausia“, – kalbėjo ne tik įvaizdžio ir makiažo specialistė, bet ir pedagoginį bei logistikos išsilavinimus turinti moteris.  Ana Lucko sako, kad keliaudama suprato, kad jos pašaukimas – stilius ir darbas su juo: „Visas pasaulis sukosi mano galvoje. Dabar turiu progą tai įgyvendinti Lietuvoje“.


O štai ir mes! Tomas Šimkus, Mažena Gorelova ir Ana Lucko

Vilniaus senamiestyje daugėja mažų ir jaukių drabužių parduotuvių, kurios išsikiria savo asortimentu, o svečius pasitinka dažniausiai pati savininkė ar savininikas. Todėl visuomet būsite maloniai aptarnauti ir nepamirškite pasiderėti dėl nuolaidos.
Atidarymo šventės nepraleido modelis Karolina Toleikytė, skrybėlaičių dizainerė Anna Mois, dizainerė Aušra Haglund, baleto šokėjas, choreografas Nerijus Juška, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, viešųjų ryšių specialistas ir renginių organizatorius Alkas Paltarokas ir daugelis kitų, madai neabejingų žmonių.
Tai buvo išties šiltas ir jaukus vakaras, kurio linksmybių tęsinys vyko kokteilių bare "Dream Bar", kuriame buvo pristatytas ypatingas Bloody Mary koktelis kartu su “elit™ by Stolichnaya®.
"Dream Bar" jaukioje erdvėje pasirodė atlikėja Gintarė Korsakaitė, kuriai talkino nuostabus pianistas Joris Sodeika.
Daugiau nuotraukų galite pamatyti LtLife facebook galerijoje paspaudę čia
Share:

1 comment

  1. Though your blog is in a different language but one thing that I have understood by seeing pictures that it must be related to some fashion etc related.

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig