>

HAIR CARE // PLANETA ORGANICA Moroccan


Planeta Organica - natūrali kosmetika, atskleidžianti grožio paslaptis, gimusias įvairiose pasaulio vietose ir suteikianti mums galimybę jas išbandyti pačioms, nesvarbu kokiame pasaulio kampelyje bebūtume.  Pagrindiniai šios kosmetikos privalumai :
produktų sudėtyje nėra SLS, parabenų, GMO ir naftos perdirbimo produktų; Organiniai ekstraktai ir aliejai sertifikuoti ECOCERT ir ICEA; 17 unikalių organinių aliejų; Tradiciniai receptai iš 37 pasaulio šalių; 60 % produkcijos sukurta eterinių aliejų pagrindu.
Sužavėta rekomendacijų ir itin prieinamos kainos nusprendžiau Planeta Organica produkciją išbandyti pati. Pirmasis mano taikinys naujai pažinčiai -  Moroccan valomasis šampūnas ir kondicionierius visų tipų plaukams.  Šie produktai yra pagaminti marokietiško molio pagrindu, kuris yra praturtintas dideliu kiekiu silicio ir magniu, kurie puikiai valo ir šalina toksinus. Jais naudojuosi beveik dvi savaites ir manau esu pasiruošusi pasidalinti savo įspūdžiais. 
Iš pirmo žvilgsnio pakuotės atrodo gan rimtai, nors produktų kaina nesiekia net 3eur. Didelis pliusas - dozatoriai, kurių dėka gaminiais galima itin lengvai naudotis duše ir vonioje. Talpa - 280ml, nei daug, nei mažai, bet kaip už tokią kainą - tikrai pakankamai. Kvapas - nenusakomai saldžiai gaivus ir asmeniškai man asocijuojasi su kriokliais ir egzotiškomis gėlemis. Tikrai, jeigu kažkas išleistų tokio kvapo kvepas, ar kūno purškiklį - būčiau pirmoji, kuri jį įsigytų.  

MOROCCAN SHAMPOO
Dažniausiai nepasitikiu šampūnais skirtais visų tipų plaukams, tačiau kas nerizikuoja - tas negeria šampano, ir šį kartą drąsiai keliu taurę už šį iš pirmo žvilgsnio nekaltą šampūnėlį. Šampūnas / šampanas - ne veltui net gi skambesys panašus! Putoja šis dalykėlis pakankamai, kad giliai išvalytų tiek galvos odą, tiek pačius plaukus. Mano mažas priminimas : visada, nesvarbu kokias priemones benaudotumėte, plaukite plaukus du kartus! Dozatorius šį kartą ilgesniems plaukams nedraugiškas, tenka spaudinėti jį ne vieną kartą, nes vieno paspaudimo užtenka tik trumpiems plaukams. Po beveik dviejų savaičių šio produkto naudojimo pastebėjau, jog plaukai nustojo elektrizuotis, tapo labiau pakelti nuo šaknų, nors šis šampūnas ir nežada purumo efekto. Plaukai vizualiai tapo tarytum stipresni, lėčiau riebaluojasi. Ar ar kartą pirkčiau šį produktą? Taip. 

MOROCCAN CONDITIONER
Gaila, tačiau apie kondicionierių negaliu pasakyti tiek daug gražių žodžių, kaip apie šampūną. Minusų nėra, tačiau ir akivaizdžiai pastebimų pliusų - taip pat. Ko gero, jis tiesiog galutinai užbaigia šampūno darbą. Vienintelis dalykas, kurio tikiuosi iš visų kondicionierių  - lengviau iššukuojamų, minkštesnių plaukų, šį kartą mano lūkesčiai nepasitvirtino. Ir su kondicionieriumi, ir be, vizauliai plaukai atrodė taip pat. Na tačiau tai yra tik mano asmeninė nuomonė, o ir plaukų tipas pas visas moteris skirtingas, todėl galbūt kažkam jis tiks labiau negu man. 

Planeta Organica prekių galite įsigyti Elevita elektroninėje parduotuvėje, Droge, Kosmadoje, Asorti. 
Galbūt jau teko susipažinti su šiais gaminiais ir turite apie juos savo nuomonę? Tuomet lauksiu jūsų  pasisakymų komentaruose. Iki!


Share:

2 comments

  1. Puikus šampūnas, - turėjau, naudojau ir kažkada net aprašiusi buvau :) Nėra pati tobuliausia sudėtis, tačiau ir nebloga. O svarbiausia, puikiai išvalo ir apmažina riebalavimąsi.

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig