>

HAIRCARE // OROFLUIDO - beauty elixir for all hair types


Ypatingai pradėjusi domėtis plaukų priežiūros priemonėmis, šiandien noriu jums papasakoti apie senai atrastą produktą, kurį naudoju jau gerus du metus ir geresnės "pamainos" jam dar neatradau.
Orofluido - sėkmingai augantis Revlon kūdikis. Tai yra nuostabios tekstūros serumas visų tipų plaukams, ypatingai gelbėjantis išsišakojusius plaukų galiukus, žvilgesį praradusius plaukus.
Serumo formulė susideda iš trijų natūralių aliejų: linų sėmenų, argano ir viksvuolių.  Storos stiklo būteliukas ir subtilus dizainas - gera pradžia. Kvapas - be galo šiltas, neaitrus. Asmeniškai man primena medų, rytietiškus kvapus ir .. gintarą. Tekstūra - nenusakoma. Tai nėra tiesiog aliejus, jo konsistencija yra sunkesnė, užlašinus ant delno teka lėčiau, nei įprasti serumai, tačiau yra tuo pačiu labai minkšta. Nusakyti šio produkto konsistenciją yra iš ties sunku, tačiau turinčios šį stebuklą moterys mane supras.
Pirmą kartą išbandžiusi šį serumą buvau be galo nusivylusi. Perskaičiusi, jog tai yra universalaus naudojimo grožio eliksyras, ant išplautų, drėgnų plaukų šaknų (blondinė) patepiau gausų sluoksnį aliejaus (kad pamaitintų galvos odą ir šaknis) na ir kadangi šis produktas yra nenuplaunomas, beabejo išdžiovinus plaukus jie atrodė lyg būtų neplauti gerą savaitę. Prakeikusi šį nekaltą buteliuką pastačiau jį į spintelės gilumą. Praėjus pusmečiui daviau jam antrą šansą ir šį kartą patepiau plaukus galus. Rezultatas buvo vertas šypsenos iki ausų! Ir taip prasidėjo mano draugystė su Orofluido.
Kaip aš dabar naudoju šį aliejų? Užlašinu kelis lašus ant delno, juos patrinu tarpusavyje ir paskirstau ant sausų, švarių plaukų galų. Taipogi galima kelis kartus perbraukti per visą plaukų ilgį, norint suteikti jiems žvilgesio. Plaukai sveikai blizga, beprotiškai maloniai kvepia ir daug lengviau išsišukuoja. Gamintojų teigimu, tepant dar šlapius plaukus - serumas pagreitina džiuvimą, tačiau aš asmeniškai to nepastebėjau, tad naudoju produktą tik ant sausų plaukų. Orofluido serumas yra puiki dovana, nes tinka visiems plaukų tipams ir kainuoja nei daug, nei mažai - 100ml apie 27eur (taipogi yra ir 50ml buteliukai kurių kaina apie 18eur. Galiu patvirtinti, jog produkto užtenka iš ties ilgam, ir 100ml talpos aliejaus, naudojant beveik kasdien) užtenka metams. Orofluido produkcijos galima įsigyti grožio salonose ir kai kuriose lietuviškose internetinėse parduotuvėse. Aš asmeniškai perku viename miesto centre esančiame grožio salone, tačiau jeigu žinote kitų vietų, ar parduotuvių, kur prekiaujama šia produkcija - būtinai pasidalinkite komentaruose.
 Gražios ir produktyvios jums dienos! Būkite gražios ir laimingos!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig