>

NEW IN // New yorker


Visiems gerai žinomos, vokiškos "New Yorker" parduotuvės yra visuomet pilnos spalvotų, įvairių stilių drabužių, turi ką pasiūlyti mėgstantiems tiek puošnesnius, tiek komfortiškus drabužius. Kompanija orentuojasi į jaunąją kartą ir kuria, bei siūna nebrangius rūbus, bei aksesuarus. Neslėpsiu, tai buvo mano paauglystės pati mėgstamiausia parduotuvė, kurioje kiekvieną sezoną nusižiūrėdavau vis šį tą naujo ir mielo širdžiai. Dabar į šią spalvų oazę užsuku vis rečiau, tačiau jūs net neįsivaizduojate, kokia buvo mano reakcija, kuomet sužinojau, jog galėsiu išsirinkti bet kokius penkis daiktus iš naujos "New Yorker" kolekcijos. Are you seriously? Pasijaučiau taip, lyg būčiau ir vėl 14-likos - laiminga kaip dramblys, kuris pakliuvo į dangų! Didelis ačiū "Polhem Pr", na o dabar, trumpai papasakosiu apie tai, ką man pavyko nugvelbti jų showroom'e, tą gerų emocijų kupiną vakarą.



Jaukus, be galo malonios medžiagos megztukas su neriniais, kurie jau visiems įgrįsę iki gyvo kaulo, tačiau man iki šiol labai labai patinka. Puikus drabužis šaltesniems orams, kuomet norisi apsirengti patogiai, bet tuo pačiu ir šiek tiek puošniau! Jau spėjau su juo nuvažiuoti darbo reikalais į Kauną, vilkėdama  odos imitacijos, varpelio formos sijoną - derinukas mano galva atrodė tikrai puikiai! Aišku, nes super mega fashion 'lookbook' style, bet tikrai pakenčiamai, prisiekiu.


Ryški, plono audinio palaidinė - puošni ir mano manymu tikrai verta dėmesio. Parduotuvėse yra ir juodos spalvos. Svarbu nepadauginti su kitų drabužių spalvomis ir aksesuarais! Be to, girdėjau, jog ateinančiais metais raudona spalva neš sėkmę.. Visai neblogai, huh? Jeigu nemėgstate raudonų drabužių, rekomenduoju įsigyti gerą, raudoną lūpdažį!


Elegantiška ir prabangiai atrodanti, barchatinė suknelė. Apsivilkus ją, apsiaviau juodus, klasikinius aukštakulnius ir vaikščiojau po namus it kokia poniutė vis negalėdama patikėti, jog tokio grožio drabužį galima rasti tokioje paprastoje parduotuvėje! Idealus variantas ateinančioms šventėms, net gi Naujiesiems metams, kuomet visi pinigai išleisti dovanoms (ir net gi kaulė taupyklė ir vėl tuščia.) Aušti kulniukai, kukli delninukė, maži deimantai ausyse (nebūtinai tikri, juk suknelė irgi ne Balenciaga) ir pirmyn!


Švelniai švelniai rožinės spalvos, šiek tiek "oversized" stiliaus megztukas, tinkantis tiek prie kasdieniškų, pustų sijonų, tiek prie džinsų. Vienintelis minusas - blizgučiai nemaloniai dilčioja odą, todėl rekomenduoju vilkėti tik su trikotažine palaidine, ar bodžiu ilgomis rankovėmis po apačia. 


Ir dar viena šventiška suknelė, tinkanti vakarėliams ir Naujiesiems metams! Man labai patinka šio drabužio medžiaga ir labai gaila, jog nuotraukos neperteikia realybės, tačiau kaip ir su raudona palaidine, svarbu nepadauginti aksesuarų, nes medžiaga blizgi ir pati "iš savęs puošni". Sutinku, tokią suknelę vilkėtų ne kiekviena, reikia būti arba drąsiai, arba ištroškusiai dėmesio. Gerai tik tiek, jog su tokia iškirpte galima net nesidažyti, vis tiek į veidą nelabai kas težiūrės... Cha cha!
Štai toks mano spintos papildymas "New yorker" ir "Polhem dėka". Ačiū visoms, kas skaitėte, po truputį, lėtu tempu grįžtu į blogosferą. Pripažįstu, naujas darbas prarijo mane visą, tačiau prižadu neapleisti savo internetinių namų ir įrašus skelbti šiek tiek dažniau! Bučkis.
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig