>

KIEHL'S / pirmas įspūdis


Ar gi ne nuostabu, jog į Lietuvą po truputį "atvyksta" vis daugiau naujienų, tarptautinių produktų ir kompanijų, sparčiai vystosi bendradarbiavimas su tinklaraštininkais, youtuberiais ir ne tik! Lietuvos mados ir grožio rinka progresuoja ne mėnesiais, o savaitėmis! Kur bepasisuksi, kažkas naujo, negirdėto, neišbandyto... Prieš kelias dienas mane pasiekė siuntinukas iš "Kiehl's", kuris mane taip sužavėjo, jog nusprendžiau aprašyti savo pirmą įspūdį.

Turbūt pradėsiu nuo pat pradžių. Nuoširdžiai ir be pagražinimų. Grįžus namo mane pasitiko kurjeris, kuris įteikė kruopščiai supakuotą siuntinį. Kas viduje?! Nieko nelaukusios, su drauge Indre, šokome atgal į mašiną ir kaip nekantrūs vaikai Kalėdų rytą, puolėme pakuoti "paslaptingosios" dėžutės. Prisipažinsiu, iki tol nieko negirdėjau apie "Kiehl's", todėl "ramiu veidu" apžiūrinėjau žavų, popierinį maišelį, o draugė nekantravo ir džiūgavo, "taigi čia Kiehl's!!!" Atidariusios dėžutę abi tiesiog aikčiojom ir spygčiojoms kaip penkiametės, nes tokio grožio nematėme jau senai! Dėžutės kvapas - tiesiog nepakartojamas, daugybė džiovintų gėlyčių ir .. ranka rašytas laiškas. Kaip mažai reikia, kad pavergti mano širdį!
Atėjus vakarui nusprendžiau panaršyti internete ir sužinoti daugiau apie tai, ką gi aš gavau.. ir žinote ką? Pasijutau kaip tikra kvailele, nes iki tol ne nenujaučiau, jog gavau tikrus bestsellerius! Naktinis serumas, drėkinamasis kremas ir dar vienas aliejaus mėginukas. Naktinio serumo kvapas - tiesiog levandų pasaka, kuri lengvai gali susukti jums galvą! Kelis jo lašelius sumaišiusi su drėkinamuoju kremu palepinau juo veido odą. Ryte veidas buvo skaistus, gyvybingas ir spindintis. Kas bus toliau? Kiekvieną vakarą naudosiu šiuos produktus ir po 3-4 savaičių aprašysiu savo patirtį su "Kiehl's", nes  pirmas įspūdis kartais būna apgaulingas. Kaip bus šį kartą, sužinosime Kovo viduryje!
"Kiehl's" kosmetika visi greitai galėsite įsigyti ir Lietuvoje, tad sekite naujienas jų facebook paskyroje "Kiehl's Lithuania" ir būkite pirmos, išbandžiusios šiuos dėmesio vertus produktus!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig