>

TALLINN FASHION WEEK / DAY 2


Photo : Absentta blog

Vakar prabėgo dar viena Talino mados savaitės diena. Na ir šį kartą tiek svečiai, tiek dizaineriai buvo kur kas ramesni. Vakaro metu buvo pristatytos penkios kolekcijos, tačiau įspūdį paliko tik trys. Bet kuriuo atveju, esu sužavėta estijos dizainerių darbais ir požiūriu į stilių, bei madą. Nenoriu lyginti su "Mados infekcija", nes tai tiesiog lyg žemė ir dangus, tačiau galbūt rytoj kelyje Talinas - Vilnius sukurpsiu tekstą ir apie tai. Dabar noriu pasidalinti man patikusiomis kolekcijomis ir skubu ruoštis dar šešeriems pristatymams, o tada - oficialiam TFW vakarėliui! Pripažįstu, būti čia - nuostabi patirtis.

KATRE ARULA


Katre Arula kolekcija - romantiška, šiek tiek bohemiška ir kvepianti penkioliko amžiaus stiliumi. Iš pirmo žvilgsnio suknelės primena namų šeimininkių apdarus iš senų filmų, tačiau ne naujiena, jog viskas kas sena - grįžta į madą, todėl dizaineriai, pakeisdami audinius, spalvas ir panaudodami tik tam tikras detales sukuria "senus - naujus" sezono hitus. Be jokios abejonės pati gražiausia suknelė - gelėta, persipinanti su su ryškiai geltona spalva. Aš ją tiesiog įsimylėjau!



IRIS JANVIER

 Iris Janvier pristatė kiekvienos moters dėmesio vertą kolekciją, alsuojančia moteriškumu, elegancija ir prabanga. Tiesiog plika akimi buvo galima įžvelgti aukštos kokybės audinius ir įdėtą kruopštų darbą. Kiekvienas modelis buvo papuoštas tobulo grožio papuošalais. Lyg magnetas žvilgsnius traukė nuostabios apyrankės (būtinai ant dviejų rankų), masyvus kaklo papuošalai. Pažadu sužinoti kas jų kūrėjas ir apie viską jums papasakoti (bei parodyti) plačiau.


Trečiojo kolekcijos pristatymo (Diana Arno) nuotraukų padaryti nepavyko, nes šou buvo labai ekspresyvūs, o ratu aplink podiumą lakstantis vaikinas su video kamera taip trukdė, jog mano fotoaparatui neliko nieko kito, kaip tik streikuoti. Patikėkite, pasirodymas buvo nerealus! Video galite pažiūrėti čia / Linkėjimai!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig