>

OUTFIT / EMPYRE BEAUTY LOUNGE



Kaip atrodo mūsų pasiruošimas svarbioms šventėms, ar renginiams? Dažniausiai lakstome iš vieno miesto galo į kitą ieškodamos gražios suknelės (ir vis nerasdamos tos pačios pačiausios), vakarojame prie kompiuterio besirinkdamos auksarankę vizažo meistrę, o dar šukuosena, aksesuarai.. oooj! Išduosiu paslaptį : Vilniuje randasi išskirtinė grožio ir stiliaus oazė "Empyre Beauty Lounge", kurioje jūsų tobulu įvaizdžiu pasirūpins nuo A iki Z!



 



Vėlyvą, šiltą popietę greitu žingsniu kulniuoju į  S.Žukausko gatvėje įsikūrusį "Empyre". Esu labai įnoringa, todėl virpu iš nekantrumo, vis fantazuodama kaip atrodysiu šį vakarą. Mane pasitinka dvi malonios, besišypsančios panelės Beata ir Elvita. Pamačiusi jų kruopščiai atliktus makiažus suprantu, jog šiandien liūdėti dėl prastai iškonturuotų veido bruožų ar drebančių rankų piešiant akių pravedimą, neteks. Drabužį ir rankinę vakarėliui išsirenku nė nemirktelėjus - juoda, klasikinio stiliaus suknelė ir ryški, latvių dizainerės "Anna Kruz" rankinė šiandien bus mano kompanjonės. Sėdu į patogų krėslą ir dviems valandoms nukystu į mergaitiškų pašnekesių, lūpdažių, blizgučių ir plaukų lako džiungles.




Niekuomet negarbanoju savo plaukų, kadangi jie išsileidžia nepraėjus nė valandai, tačiau šiandien nusprendžiu jog noriu barbiškų garbanų, nors tu ką! Sėdžiu kedėje ir vis krykštauju kaip maža mergaitė, kadangi Elvitos ir Beatos rankos - stebuklingos, ir po truputį iš pavargusios pelenės virstu princese! Negaliu atplėšti akių nuo veidrodžio ir maivausi kaip penkiametė, kadangi šimtą metų sau nepatikau taip stipriai, kaip šiandien! Grįžusi namo persirengiu tiesiog vėjo greičiu, šoku į savo patogiausius ir visko šiame pasaulyje mačiusius aukštakulnius ir įiamžinusi savo vakaro įvaizdį prie Vileišių rūmų grįžtu į patį mylimiausią Vilniaus senamiestį. Visą vakarą jaučiuosi pakylėta ir pati gražiausia pasaulyje ir už tai noriu tarti patį nuoširdžiausią ačiū "Empyre Beauty Lounge".

"EMPYRE BEAUTY LOUNGE"
S.Žukausko g. 26, Vilnius
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig