>

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE / išankstinė kolekcijos peržiūra


Būna dienų lyg tyčia. Bemiegė naktis, skubėjimas, vėlavimas, stresas .. Viskam susidėjus į vieną norisi tiesiog tapti helio balionu, kurį kažkas netyčia paleido į dangų, ir užsikabinus už aukšto medžio šakos tiesiog sprogti. Taip vakar jaučiausi ir aš. Nežmoniškai visur skubėjau ir žinoma, niekur nespėjau. Dienos planuose - trys renginiai. Pirmojo pradžia - 4PM, o likus pusvalandžiui aš tik grįžau į namus ir bandžiau išgauti bent kiek į žmones tinkamą išeiti įvaizdį. Eilinį syki mane išgelbėjo skrybelė.. ir pavelavusi beveik valandą atsidūriau Pirklių rūmuose, kuriuose jau buvo susirinkusios Lietuvos mados blogerės. Popietės vinis - "H&M" Conscious Exclusive kolekcijos peržiūra.

Tai riboto leidimo, Paryžiaus Taikomosios dailės muziejaus archyvų įkvėpta ir iš tvaresnių medžiagų sukurta kolekcija, kuria nuo š.m. balandžio 7 d. bus prekiaujama internetu visame pasaulyje, o taip pat – išskirtinai „H&M“ parduotuvėje „GO9“, Vilniuje. 

 Prisipažinsiu, negalėjau nuslėpti susižavėjimo kiekvienu drabužiu. Pastelinės, ramios, žemės spalvos yra tai, kuom žaviuosi ir ką be galo myliu. „H&M“ dizaino komanda peržiūrėjo muziejaus mados kolekcijų archyvus ir išsirinko labiausiai paskutiniųjų trijų šimtmečių aukštąją madą įkūnijančius drabužius. Jie įkvėpė šiuolaikišką ir menišką kolekciją, kuri yra išties nepakartojama. Naudoti tokie audiniai kaip ekologiškas šilkas, kanapių pluoštas, perdirbtas lino pluoštas, o taip pat ir naujoviškos medžiagos – iš perdirbto stiklo pagaminti karoliukai ir akutės bei iš perdirbto sudėvėto džinso pagaminti „Denimite“ pluošto auskarai. „H&M“ yra pirmoji jį naudojanti mados kompanija.
Sau jau nusižiūrėjau ilgą suknelę ir sijono, bei palaidinė derinį. Tikiuosi, jog pavyks juos įsigyti!
Kviečiu peržiūrėti mano darytas nuotraukas ir įvertinti naująją kolekciją. Jūsų nuomonės kaip visada labai lauksiu komentaruose. Linkėjimai!

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig