>

RIGA FASHION WEEK #makeithappen


 Penkta ryto. Už lango dar tamsu, todėl keltis iš šiltų patalų nenori nei kūnas, nei protas. Nori / nenori - reikia. Tokiomis akimirkomis guodžiu save, jog miegas - silpniems! Praėjus pusvalandžiui (kurie rytais būna kaip kelios minutės) lipu iš lovos. Prasideda mano diena. Vonia (kaltininkė, kodėl teko taip anksti keltis), pusryčiai (10min), makiažas. Susikraunu savo raudoną, rankinį lagaminą, išbučiuoju dar miegančią šeima ir jau leidžiuosi savo baisia spalva išdažyta laiptine į gatvę, kurioje manęs laukia taksi. Atvažiavus į autobusų aikštelę mane pasitinka tik nepažįstama užsieniečių porelė. Pasisveikinam ir draugiškai šąlame nedidelėje stotelėje. Laikrodis rodo 07:48
Netrukus atvažiuoja Darja (Luscious Style), Sandra (Kur mano raktai), Gražina (Mūza), Simona (Oh so boheme), Kotryna Uogintaitė, o galiausiai ir mūsų transportas - Lux Express autobusas, kurio viduje jau snūduriuoja Akvilė, Simona, Inga, Adomas. Pajudame iš Vilniaus ir važiuojame į kaimyninės šalies sostinę - Rygą!


Kelionė prabėga it valanda, o iš autobuso išlipę žmonės džiaugiasi laisve, kadangi net keturias valandas su trupučiu jie klausėsi instagramo teorijų, nuolatinio juoko, šnekėjimų į kameras ir kitokių blogeriškų dalykų, kurių didžioji dalis net gi nesupranta. Beliašais kvepiančioje Rygos stotyje prie mūsų prisijungia Ieva (Chanelette) ir sėdusios į du skirtingus taksi važiuojame link viešbučio. Vairuotojo vardas - Aleksandras. Ir kaip pasiilgti vyro, kuomet galima taip greitai rasti pamainą?! Skirtumo beveik nėra - tamsus, tylus ir  kažkur mane veža :))) Palikusios savo daiktus viešbučio kambariuose pėsčiomis pasiekiame viešbutį, kuriame vyksta Rygos mados savaitė - mūsų atvykimo kaltininkė. Visur knibždėte knibžda daugybė stilingų ir laimingų žmonių. Tarp jų - dar viena mūsų kolegė Aliona (Lithuania Beauty blog).


  
Vyksta "Maybelline" makiažo tendencijų pristatymas su Justina Gafaro, nuodėmingi pietūs (naminiai burrgeriai ir šampanas), mezgasi naujos pažintys. Stebiuosi (ir kartu džiaugiuosi), jog taip nedaug žmonių, tačiau tai ne ilgam. Likus pusvalandžiui iki "Qoo Qoo" pasirodymo prasideda maratonas. Norint pasiekti kitą koridoriaus galą tenka nevaikiškai pasistengti. Primena vaikystės žaidimą, kuomet spausdavome sūrį, tik šį kartą ne ta kryptim ir ne su draugais. Kadangi įrašas apie kolekcijąs bus atskirai, į jas daug nesigilinsiu. Galiu pasakyti tik tiek, jog salėje buvo tokia gera atmosfera, jog kiekviena kolekcija mažiau dar daugiau patiko ir kažkuom įkvėpė.
  

Ryga - nuostabus miestas. Šio apsilankymo metu ją įsimylėjau dar labiau! Galbūt saulė ir geras oras padarė savo, tačiau centro gatvėse tvyrojo tokia energetika, jog širdis dainavo, o protas ilsėjosi nuo visko, kas liko Vilniuje. Aš ir kitos lietuvos mados blogerės ir youtuberės apsilankėme dar keliuose kolekcijų pristatymuose, pasimėgavome pirmoje eilėje suteiktomis vietomis ir žinoma dizainerių darbais. Nuoširdžiai dėkoju "Maybelline New York" ir "Polhem PR" už galimybę apsilankyti tokiame mados festivalyje. Tai puiki, nauja patirtis. Noriu dar!
Share:

2 comments

Blog Design Created by pipdig