>

"Mados infekcijos" festivalio makiažas - "James Bond" mergina


Kasmet Kovo mėnesio pirmąjį šeštadienį, prekybos centro "Panorama" koridoriai prisipildo laibų it smilgos jaunų panelių, su trumpomis suknelėmis ir aukštakulniais, ir šis šeštadienis buvo ne išimtis. Akys tiesiog raibo nuo modelių gausos, visi pasitempę, rimti, pasiruošę patekti ant "Mados infekcijos" podiumo. Pati gražiausia dalyvavusiųjų galerija - Tomo Šimkaus. Rekomenduoju žvilgetelėti į jo darbinį facebook profilį! Be ilgų kojų ir popierinių numerėlių (juokas juokais, gal ir popierinių numirėlių) vakar vykusiame "Mados infekcijos" kastinge buvo pristatytas oficialus šio festivalio makiažas, kurio modeliu tapo Ieva Stasiulevičiūtė.

  
Makiažo tema - "James Bond" mergina. Su "Avon" kosmetika vizažistė Tania Popova kūrė naujausias makiažo tendencijas atspindintį "Mados infekcijos" makiažą. Akcentas - juodai apvestos akys. Matiniai atspalviai, kūno spalvos lūpų dažai. Neperkrautas veidas, ramūs tonai. Manau, jog Ievai šis makiažas tiko idealiai, tiek prie akių formos, tiek jos šviesių, neįprasto kirpimo plaukų. O ką manote jūs? Ar tokį makiažą pasirinktumėte "Mados infekcijos" renginiui? Linkėjimai jūsų sekmadienio rytui!

Share:

1 comment

  1. Labai gražus makiažas. Man patinka, kai akys yra išryškinamos, o lūpos blankios. Norėčiau ir aš išmokti daryti tokį makiažą. Gal kas žinote kur vyksta geri makiazo kursai kaune ?

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig