>

Šilko šnabdesių fonoteka / SILK PHILOSPHY

 

Kur ir kada atsirado taip visų dievinamas, gilią istoriją turintis šilkas? Jo gimtinė - senovės Kinija, kurioje šilko dirbiniais puošėsi imperatorių šeimos ir kiti kilmingi asmenys. Kaip matote, šių dienų pasaulyje šilkas nėra toks ypatingas kaip anksčiau, tačiau ligi šiol jis yra labai vertinamas ir dažnai naudojamas prabangių aksesuarų ir drabužių gamybai.
Šiandien noriu jums trumpai papasakoti apie "SILK PHILOSOPHY" apyrankes, kurias pamilau iš pirmo (o veliau ir antro, trečio..) žvilgsnio! Jūs turbūt įsivaizduojate, kaip sunku sugalvoti ir sukruti kažką naujo, kuomet aplinkui kas trečias yra "dizaineris", "papuošalų kūrėjas" ir "stilistas". Tarp daugybės rankų darbo papuošalų sunku nepastebėti šių įvairiaspalvių (o kas svarbiausia - unisex!) apyrankių, kurios yra iš 100 procentinio šilko (iš NewYork'o), o jų apvalus metalo žiedas - sidabrinis. Mano manymu, tai yra tobula dovana sau ir net gi savo antrąjai pusei (jei tik jis mėgsta ryškesnius aksesuarus), nes raštų ir spalvų (kurios yra kruopščiai suderintos) yra gan didelis. Tokius aksesuarus  yra labai lengva derinti tiek prie kasdieninės, tiek prie oficialesnės aprangos. Ypatingai tokius rekomenduoju mėgstantiems vieno tono, ramių spalvų drabužius, nes šios apyrankės savo darbą išpildo visais dešimčia balų! "Silk Philosophy" papuošalai yra visiškai universalūs, tad galima juos drąsiai dovanoti tiek draugėms, tiek mamai, tiek vyrui, ar net meilužiui! Mano planuose vasarai yra punktas, įsigyti dar vieną "šilkinę laimę", kurios medžiagoje vyrautų raudona spalva, nes be galo mėgstu įvairių atspalvių raudonus nagų lakus. Manau bus puiki kombinacija!
Šias apyrankes galite įsigyti BUTIQ.LT internetinėje parduotuvėje, arba jų salelėje prekybos centre "Europa". Daugiau "Silk Philosophy" aksesuarų rasite čia : http://goo.gl/8OOTLR
Su pavasariu! :*
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig