>

AIR DI GIOIA / Giorgio Armani / laukinė jūros pakrantė



Rudenį jums pasakojau apie "Tom Ford" kvepalus, kurie mano manymu yra tiesiog tobuli "naujam romanui", na o šiandien atėjo eilė kvepalams, kurie primena vasarą, atostogas ir jūrą. 2010m. į prekybą buvo paleisti pirmieji šios kolekcijos kvepalai "Aqua di Gioa", o šį pavasarį ją papildė dar du nauji kvapai "Air" ir "Sun". Pasak gamintojų, Giorgio Armani "AIR DI GIOIA" sukurti stiprioms, griežtoms, tačiau laisvos sielos moterims, gebančioms atrasti harmoniją su gamta. Ne veltui naujuoju kvepalų veidu tapo Vengrijos supermodelis Barbara Palvin, kurios išskirtiniai bruožai ir žydros akys puikiai atspindi naujųjų kvapų charakterį ir ryšį su pagrindiniais gamtos elementais - vandeniu, saule, oru.

Vos atidariusi kvepalų buteliuką supratau, jog jiems dar ne laikas. Kuomet už lango lietus ir vėjas, vis dar norisi šildytis "sunkiais", giliais kvepalais. "Air di Gioia" kvapas - gaivus ir itin vasariškas. Atsiskleisti tikrosioms šių kvepalų savybėms reikia saulės, šilumos, vėjyje plazdenančios lengvos suknelės.. O dar geriau - jūros, paplūdimio, ar vakarėlio po atviru dangumi. Vienareikšmiškai šie kvepalai Gegužę keliaus su manimi į vieną iš tokių vietų ir ko gero ilgam primins atostogas. Nežinau kaip jūs, tačiau kas kartą svečiuodamasi svečioje šalyje, naudoju vis kitus kvepalus, kad net po kelių, ar dešimtiems metų, užuodusi tą kvapą, nusikelčiau atgal į malonius potyrius ir prisiminimus.
Pagrindinės natos : kiparisai, druska, bijūnai. Bazinės - pačiuliai. Pasikvėpinus, pirmąsias sekundes kvapas atrodo pernelyg stiprus, gaivus, net gi kiek primenantis vyriškus kvepalus, tačiau praėjus kiek laiko, atsiveria švelnesnės, laukinių gėlių natos. Šie kvepalai man primena Dior "L'Absolu", tik su pastarieji yra per stiprūs ir per daug "rėkiantys".
"Air di Gioa " - dienos metui skirti kvepalai. Mano manymu jie nėra tinkami vakarui, nes tiesiog neturi savo paslapties. Vakarui (šventei, pobūviui, vakarėliui) mėgstu kvėpintis sunkesnių natų kvepalais, nesvarbu tai žiema, ar vasara. Vieni iš "Armani Prive" kolekcijos kvepalų, kuriais susižavėjau viešėdama Dubajuje, jau pusę metų yra mano norų sąraše, kuris labai tikiuosi, greitu metu realizuosis.

"Gioia" iš italų kalbos vertus reiškia džiaugsmą. O kas gi yra tas tikrasis džiaugsmas? Mylėti ir būti mylimam? Keliauti? Būti namuose su šeima? Būti sveikam? Skaityti knygas? Skristi oro balionu? Valgyti ir nestorėti? Atsakymus žinome tik mes patys, nes visi esame be galo skirtingi. Kaip vanduo, oras ir saulė.
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig