>

KONJAC SPONGE / kempinėlė odos valymui / made in South Korea


Net gi pats geriausias kremas nepadės odai, jeigu nuo veido nebus kruopščiai nuvalyti visi nešvarumai, todėl šiandien su jumis pasidalinsiu savo nuomone apie taip daugumos pamėgtą "Konjac sponge" kempinėlę. Vos ją pamačiusi pagalvojau, jog produktas yra sukurtas "Beauty Blender'io" principu : yra visiems reikalingas ir niekas nesupranta, kodėl. Tiesa, aš ne išimtis. Naudojuosi tiek viena, tiek kita priemone ir keista, bet esu labai patenkinta, o tai parodo, jog apžvalgos ir rekomendacijos visame pasaulyje yra ne iš piršto laužtos.

"KONJAC SPONGE" - visiškai natūrali kempinė, pagaminta naudojant  Konjac (Konnyaku) augalą Šiaurės Korėjoje. Pasak gamintojų, produktas giliai valo veido poras, inkštirus ir švelniai šveičia veido odą, ją masažuoja, pašalina negyvas odos ląsteles nebraižydama odos. Aktyvinta anglis yra natūralus antiodiksikantas, kuris neutralizuoja "acne" sukeliančias bakterijas, todėl ši veido prausimosi kempinėlė yra puiki priemonė kovoti su spuogeliais ir išbėrimais. Kempinėlė tinkama naudoti kasdien, tačiau reikalauja tam tikros priežiūros.

Iš pirmo žvilgsnio "Konjac sponge" atrodo kaip eilinė pemza, skirta sukietėjusių odos dalelių šveitimui, todėl ne visi žino, jog kieta kempinėlė sudrėkinta po tekančiu vandeniu tampa išbrinkusia, malonia ir minkšta, o be to - skirta veidui. Jokių papildomų priemonių naudojimui ir geram rezultatui nereikia, tik vanduo ir kempinė. Žinoma, galima naudoti ir su odos šveitikliais, tačiau aš, naudodamą kempinėlę kasdien jau daugiau negu dvi savaites renkuosi abu variantus. Kartais tik vandenį (kuomet dienos metu nenaudoju makiažo), o kartais lengvus valiklius. Po kiekvieno naudojimo kempinėlę reikia kruopščiai išplauti ir atsargiai nusausinti, tačiau jokių būtų netrinti ir kitaip nedeformuoti, nes ji yra lengvai pažeidžiama (beveik kaip jautruolės moterys), o kas svarbiausia - jos negalima palikti vonioje, spintelėje, ar ant kriauklės krašto! Būtina ją džiovinti gerai vėdinamoje, šiltoje vietoje. Po kelių valandų kempinėlė vėl sukietėja. 

Asmeniškai man, ši kempinėlė yra tikras malonumas, kuris kaip pastebėjau tikrai kovoja su naujų spuogelių atsiradimu ir užkimštomis poromis. Tfu tfu tfu, tačiau per šias savaites, kol naudoju šį produktą, ant veido odos neatsirado jokių žymių "pašaliečių". Mano veido oda yra mišri, "t" zona linkusi riebaluotis, todėl mano kempinėlė yra juoda (su medžio anglimi). "Konjac" jų turi dar penkių skirtingų spalvų : žalias, baltas, geltonas, rožines ir violetines. Visos jos yra su tam tikromis savybėmis. Derėtų paminėti, jog kempinė turi savo galiojimo laiką. Nerekomeduojama naudoti ilgiau negu 3 mėnesius. O kas svarbiausia - nepasiduokite paplitusiai madai "ebay rasiu pigiau!" Originalių kempinėlių kaina yra 9-12eur, o "Ebay" panašių galima rasti vos už kelis dolerius, tačiau "panašių" reiškia panašių tik savo prekine išvaizda, o ne savybėmis. Čia juk tas pats, kas nusipirkti "Chanel" rankinės padirbinį ir jam suplyšus sklesti erezijas, jog "Chanel" kuria nekokybiškus daiktus. Lietuvoje "Konjac Sponge" galite įsigyti www.fitfood.lt, www.groziodraugas.lt, www.skincare.lt, o oficiali produkto svetainė yra www.konjacspongecompany.com

Ar verta išbandyti? Tikrai taip, tačiau gaila, jog toks produktas kaip kempinė turi ganėtinai trumpą galiojimo laiką.

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig