>

KIEHL'S / Midnight recovery concentrate / naktinė levandų terapija


"Kiehl's" - Amerikiečių kompanija, sparčiai žengianti ir į Europos žemę. Lietuvoje pirmoji parduotuvė atsidarys jau Gegužės mėnesį, o ta proga noriu jums papasakoti apie išbandytą ir mane sužavėjusią jų kosmetinę priemonę - naktinį atkuriamąjį  koncentratą, kuris yra "Kiehl's" kosmetikos TOP 1.
Šį produktą testavau daugiau negu mėnesį, todėl esu apsistojusi ties galutine savo nuomone ir tai nėra pirmo įspūdžio įkvėptas rašinėlis. Pradesiu kaip visada - nuo įpakavimo, kuris beja yra tikrai daug žadantis. Stiklinis, sunkus buteliukas, stiklinė pipetė ir sodri mėlyna spalva. Kvapas - levandų pasaka! Jūs privalote užuosti jį patys, nes tai yra tiesiog nenusakoma žodžiais. Tokio kvapo aliejų koncentratą norisi tepti ne tik ant veido, tačiau ir kaklo, dekolte, pečių. Kaip aš jį naudoju? Du kartus per savaitę vakare tepu ant švarios odos, įmasažuodama viso labo du lašelius, kurių pripažinsiu, užtenka per akis. Koncentratas man primena "sausą aliejų" - į odą įsigeria labai greitai. Ryte oda būna švytinti, atsigavusi, lyg nesava. Jį galima maišyti ir su drėkinamuoju kremu, tačiau jokiu būdu ne dienos metu, jeigu jūsų oda yra mišri ir "t" zona linkusi riebaluotis, nes sudedamoji koncentrato dalis - galybė aliejų, kurie dienos eigoje jūsų veidą pavers pernelyg blizgančiu. Produkto sudėtis džiugina -  odai naudingų aliejai, iš kurių 99.8% natūralūs, eteriniai. Smulkiau apie sudėti galite paskaityti ČIA

Koncentratą reikia sunaudoti per 18 mėnesių, todėl siūlau jo stipriai negailėti, produktas yra labai taupus. Aš jo įlašinu ir į kūno kremus. Neveltui "Midnight recovery" yra tikras kosmetikos blogų hitas, išbandžiusi jį supratau kodėl. Deja dėl savo odos tipo negaliu jo naudoti dažnai,  tačiau ypatingai rekomenduoju sausos odos tipą turinčioms moterims ir merginoms, kurios šiuo gėriu gali naudotis kiekvieną dieną, ar kas antrą. Rezultatas jus maloniai nustebins. Na o įsigyti galėsime jau visai greitai, Panoramos prekybos centre įsikursiančioje "Kiehl's" parduotuvėje. Kokia bus kaina Lietuvoje kol kas neesu informuota, tačiau kaina oficialioje svetainėje - 46$.
Šis produktas - tikra levandų terapijų jūsų odai. Pasirūpinkime ja!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig