>

MOSSA AGE EXCELLENCE MIRACLE PEEL / pilinguojanti kaukė su AHA rūgštimis


"MOSSA" - ekologiškos kosmetikos gamintojai iš kaimyninės Latvijos. Jų produkcija dar visai šviežia mūsų rinkoje, parduotuvės Lietuvoje pradėjo ja prekiauti šiek tiek seniau, negu prieš pusmetį. "Mossa" kosmetika yra natūrali ir gaminama iš Skandinavijoje randamų šiaurietiškų uogų. Be to, sertifikuota. "Age Excellence Mirace Peel" - mano pirmasis išbandytas produktas. Ne tik išbandytas, bet ir stipriai pamiltas, bei mane sužavėjęs. Niekada nesusimąsčiau, jog šioje žemėje egzistuoja pilinguojanti kaukė be jokių kietųjų dalelių ir tinkanti visiems odos tipams.

Produkto įpakavimas niekuom neįpatingas, neutralių spalvų ir paprastas naudoti. Didelė dalis merginų skundžiasi ne itin maloniu kaukės kvapu, tačiau man jis patinka ir jokių priekaištų šiuo klausimu aš neturiu. Kaukės konsistencija - gelinė, gan skysta, be jokių kietų, šveičiamųjų dalelių, o produktas, kaip ir minėjau, tinka visiems odos tipams. Rekomenduojama nuplauti po 5-15 minučių (aš renkuosi aukso viduriuką -10min). Pagrindinis pilinguojančios kaukė pliusas - joje esančios AHA rūgštys. Jos naudingos kovojant su spuogais, šalina senėjimo požymius - raukšleles, pigmentines dėmes (nes atpalaiduoja odos ląsteles), padeda odai atsinaujinti ir pagreitina odos ląstelių regeneraciją. Be to, patenka į gilesnius odos sluoksnius.

Užsitepus kaukę oda gali pradėti dilgčioti, tačiau tai yra normalu ir išsigąsti nevertėtų. Prieš nuplaunant vandeniu, odą masažuoju su drėgna "Konjac" kempinėle. Asmeniškai man, šis "Mossa" produktas yra kažkas "tokio". Negaliu nupasakoti, kokia oda tampa po tokių procedūrų.. Lyg nesava, nauja, gyva. "Miracle peel" naudoju kas dvi dienas ir žinau, jog vos jam pasibaigus, keliausiu į parduotuvę pirkti dar vieno įpakavimo. Kur galima įsigyti? "Drogas" parduotuvėse, o kaina - 10eur. Sakau riebų taip pirmai pažinčiai su "Mossa" ir nekantrauju išbandyti kitas jų gaminamas priemones!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig