>

LANCOME JUICY SHAKER


Kas galėjo pagalvoti, jog visas pasaulis kraustysis iš proto dėl lūpų blizgesio - aliejaus? Jūsų teismui - LANCOME "Juicy Shaker" apžvalga. Koks gi tas "vaisių kratinys", sukėlęs milžinišką susidomėjimo bangą? "Juicy shaker" - dvifazis produktas, sudarytas iš maitinamųjų aliejų ir dažų pigmentų.  Aliejai savo savo sudėtyje turi saldžiųjų migdolų, omega 3 ir spanguolių aliejus. Kiekvienas lūpų blizgesys turi savo unikalų kvapą ir atspalvį, o jų - net 14. Tiek aromatais, tiek savo prekine išvaizda, šis "Lancome" kūdikis tiesiog susuko galvas milijonams merginų ir moterų. Mažytė kokteilių plaktuvo imitacija yra labai stilinga ir fotogeniška. Gamintojai pagalvojo net apie tai.

Lūpų blizgesio aplikatorius be proto patogus naudoti, o ką jau kalbėti tai, koks jis yra malonus prisilietus prie lūpų! Jis prisitaiko prie jų kontūro ir net nereikalauja veidrodžio. Nuoširdžiai pasakius, prieš išbandant šią naujieną galvojau, jog tai bus eilinis tuščiai "išpiarintas" produktas, tačiau vos jį atidariusi supratau, jog tai yra kažkas nuostabaus. 
Prieš naudojimą "Juicy Shakerį" reikia suplakti, o kas kiek laiko tai daryti - jūsų valia spręsti. Skaičiau, jog vieną kartą gerai suplakus aliejų, jis susimaišęs laikosi maždaug parą. Aš tuom netikiu ir su malonumu kratau mažą "plakiklį" kiekvieną kartą prieš tepant juo lūpas.



Kiek kvapas, tiek ir skonis - tikra bomba. Man tai yra tam tikras minusas, nes priemonę greitai norom nenorom nulaižau, ko daryti nepatartina :)) Aliejus ant lūpų išlieka ne daugiau 30min, viskas įsigeria į odą ir lieka tik švelnus pigmentas. Pasaulis pasiskirstęs į dvi dalis : tie, kas "Juicy Shaker" dievina, ir tie, kas jo nekenčia. Ne visi supranta, jog tai nėra lūpų blizgėsys  ir jo paskirtis nėra dažyti. Tai yra aliejus, kurio paskirtis yra drėkinti lūpas, o asmeniškai man, jis tai daro tiesiog tobulai. Dar vienas faktas, kuris pelno iš manęs pliusą - galiojimo laikas. Du metus galite drąsiai naudoti šį produktą, kai tuo tarpu kiti lūpų blizgesiai (dauguma jų) galioja tik metus. Mano mažas patarimas : laikykite šiuos "blizgius" ten, kur šalta. Asmeniškai mano "šeikeriai" naktį gyvena šaldytuve. Buteliukas ilgai išlaiko šaltį ir priemonė tepasi ant lūpų dar maloniau. "Juicy Shaker" - tikras vasaros must have. Verta išbandyti vien tam, kad sužinoti, kuriai iš dviejų pasaulio dalių priklausysite. Kaina apie 20eur, įsigyti galima "Douglas" parduotuvėse ir žinoma, internetu. Daugiau informacijos www.lancome.com


Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig