>

Popietė su "Institut Estherdem"


Ketvirtadienio popietė buvo niūri ir vejuota. Ačiū Dievui, mano nuotaikai tai neturėjo jokios įtakos ir aš, užsimetusi ryškiai raudoną švarką, pėsčiomis kulniavau į vienus mėgstamiausių  kavos namus - Strange Love. Tikra kava, jokių sirupų, dangiški krausanai ir nedidelis restoranas antrame aukšte. Ten mes ir susitikome. Aš, kitos spaudos atstovės ir žinoma "Estherdem" komanda. Susitikimo kaltininkė - greitai Lietuvoje atsirasianti apsaugos nuo saulės produktų linija. Jeigu nuoširdžiai, niekada nesusimąstydavau apie mūsų odai saulės teikiamą žalą, nesureikšmindavau spf stiprumo, o ir tiksliai nežinojau, kiek procentų jis apsaugo ir ką gi geriau rinktis. Mano oda greitai įdega, be to pasisekė, jog iš karto rudai ir išgyventi "raudono vėžio" man netenka, tad man apsaugos nuo saulės priemonės niekada nebuvo aktualios, pirkdavau paprastus spf 15 turinčius kūno aliejus ir dėl viso pikto tepdavau jais veidą, dekolte sritį ir pečius. Po susitikimo su "Estherdem" atstovais mano nuomonė pasikeitė lyg žemė su dangum. 
Specialiai dėl šio susitikimo į Lietuvą atvyko specialistė iš Prancūzijos, kuri papasakojo viską nuo a iki z apie deginimąsi ir saulės spindulių  pliusus, bei minusus mūsų odai. Likau nuoširdžiai sužavėta ir pasijaučiau iki šiol niekada tinkamai nebesirūpinusi savo odos gerove. Kalba eina ne tik apie sveiką įdegį, tačiau ir odos senėjimą, vėžinių ląstelių sukelimą ir poodinius sluoksnius. Ar žinojote, jog pasirinkus tinkamas priemones, jos ne tik aktyvuoja kolageno gamybą, tačiau ir odos tamsėjimą poatostoginiame laikotarpyje (septynas dienas)? Paruošiau daug informacijos šia tema, o atostogų metų išbandysiu "Institut Estherdem" PHOTO CELLULAR CARE ADAPTASUN BODY MILK  ir visus įspūdžius ir palyginimus galėsite rasti mėnesio bėgyje. Mūsų parduotuvėse šie produktai atsiras Gegužę (kaip ir priklauso, prieš pat vasaros sezoną), tad iš arčiau su jais susipažinti galėsite ir jūs. Nepatikėsite, bet daugumai taip patinka šių priemonių kvapai, jog buvo išleistas net gi kvapusis vanduo.
  
Popietė prabėgo iš ties puikiai : su gera nuotaika, skaniais užkandžiais, šviežiomis sultimis ir beabejo naujomis žiniomis. Nors saulė tą dieną taip ir nepasirodė, tačiau mes jau apsiginklavome ir esame jai pasiruošę. Rūpinkimės savo oda!

Share:

2 comments

  1. Sveika, norėjau paklausti, galbūt žinai ar esi girdėjus rekomendacijų dėl INSTITUT ESTHEDERM SUN CARE OIL STRONG SUN? Jis skirtas tiek odai, tiek plaukams, norėčiau sužinoti esminius šių produktų skirtumus :))

    ReplyDelete
  2. Sveika, norėjau paklausti, galbūt žinai ar esi girdėjus rekomendacijų dėl INSTITUT ESTHEDERM SUN CARE OIL STRONG SUN? Jis skirtas tiek odai, tiek plaukams, norėčiau sužinoti esminius šių produktų skirtumus :))

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig