>

X HAIR BALTIC / inovacija / made in Iran


Visi daug ir garsiai kalba apie neigiamą ir sveikatai pavojingą baltų miltelių poveikį. Kuba, Bolivija, Venesuela, Meksika... Niekam ne paslaptis, jog būtent iš šių regionų Europą pasiekia nelegalūs, daugybę žmonių pražudę ir jų svajones pavertę į pelenus siuntiniai. Tačiau kodėl aplink taip mažai informacijos apie miltelius iš kitoje pasaulio pusėje esančio Irano? Nustebsite, tačiau jie yra ne tik visiškai nepavojingi mūsų organizmui, bet ir būtini kiekvienuose namuose. Ypatingai aktualu moterims! Susidomėjote? Kviečiu susipažinti su tikra inovacija, kuri (tikėtina) pakeis jūsų įpročius visam laikui.
     
Tiesiog negaliu su jumis nepasidalinti savo nauju atradimu - "X HAIR" depiliaciniu moliu! Tai yra naujas plaukų šalinimo būdas nuo absoliučiai visų kūno dalių (veido, pažastų, rankų, krūtinės, nugaros, intymios zonos, sėdmenų, kojų, rankų bei kojų pirštų), neturintis jokio šalutinio poveikio (bėrimo, plaukų įaugino į odą, odos sudirgimo, perštėjimo). Produktas yra paprastas naudoti, labai efektyvus ir neturintis jokio cheminio, nemalonaus kvapo. "X-Hair" baltojo molio mišinys atrastas ir gaminamas Irane, o ten, kaip žinote moterys yra tamsaus gymo ir joms su plaukeliais nepageidaujamose kūno vietose kovoti yra kur kas sunkiau. 

Kuomet pirmą kartą išbandžiau šį produktą, buvau tiesiog lengvame šoke. Miltelius tereikia sumaišyti su labai mažu kiekiu karšto vandens ir gautą, molio konsistencijos, masę užtepti ant norimos kūno vietos. Vos jam išdžiuvus (ne daugiau 10min) viską nuplauname po šilto vandens srove su šiurkštesne kempine ar dušo pirštine. Oda - lyg šilkas! Jokių nemalonių pojučių, odos sudirgimo, perštėjimo. O kas svarbiausia - galima naudoti bet kokio ilgio plaukeliams (kas negalioja visiems depiliaciniams kremams, vaškui, cukrui ir juostelėms). Produkto sudėtis : kalcio karbonatas, kalcio hidroksidas, kalcio thioglykolatas, natrio laurilsulfatas ir patvirtintos kvapiosios medžiagos. "X-Hair" yra patvirtintas MPA pavirtintų medžiagų registre, bei kruopščiai ištirtas JAV kokybės laboratorijose.
  
Kaip bebūtų keista, šis produktas susidoroja ne tik su plonais, minkštesniais, tačiau ir su storais, net gi vyriškais plaukais (patikrinta!), o jį naudojant pastoviai, plaukeliai tampa silpnesni, bei retesni. Nežinojau kaip jums parodyti estetiškai atrodantį pavyzdį, tad būtent dėl šio  įrašo nusidepiliavau ranką (viskas užtruko 8min), o rezultatą galite išvysti apačioje esančioje nuotraukoje. Gaila tik tiek, jog fotografija neperteikia realaus vaizdo, nes patikėkite, gyvai - skirtumas tiesiog stulbinantis. Mano manymu šis produktas tampa tikra priklausomybe, nes pradėjus jį naudoti nenoriu naudotis absoliučiai jokiomis kitomis alternatyvomis. O ir kaina prieinama kiekvienam! Pakuotės kaina - 15eur, o perkant dvi ir daugiau - 12eur. Keliems kartams miltelių užtenka - priklauso nuo vietų, kurias žadate depiliuoti. Nuoširdžiai, šiam moliui skirius visas penkias žvaigždutes iš penkių. "X-Hair Baltic" yra jo pirmieji distributoriai Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje, tad kol kas produkciją galima įsigyti tik jų elektroninėje svetainėje xhairbaltic.eu Jeigu turite klausimų, drąsiai rašykite į komentarus, plačiau pasidalinsiu savo patirtimi ir patarimais, bei atsakysiu į visus jūsų klausimus. Kaip matote, ne viskas, kas yra balta ir miltelių pavidale yra blogai! Tikiuosi neišsigandote šio įrašo pradžioje ir linkiu jums ramaus sekmadienio vakaro, bei darbingos savaitės pradžios!

Share:

6 comments

  1. Sveika, kas kiek laiko atauga? Kai jau pastebesi galbut tuomet atrasysi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labas! Aš apžvalgas darau tik pilnai ištyrinėjus produktus :) tad galiu atsakyti jau dabar - silpnų plaukų zonose maždaug po savaitės, stipresnių - po 4-5 dienų :)

      Delete
  2. Sveikia, mane domina, ar jis labiau rauna plaukus su šaknimis, ar labiau ištirpina kaip depiliacinis kremas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labas, Salomėja. Su šaknimis nerauna, procedūra yra visiškai neskausminga, todėl molis ištirpina patį plauką.

      Delete
    2. Ačiū, man aktualu, kad šaknies nerautų, nes naudoju fotoepiliaciją. Gundai, matyt reiks bandyt :)

      Delete
  3. wow! reikės išbandyti! ačiū už puikų įrašą :))

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig