>

LANCOME #madeofenergy


Vakar mūsų mega-super blogerių komanda mėgavosi tobulais pusryčiais pačiame senamiesčio širdyje esančiame "Kitchen" restorane, kurių metu buvo pristatytos "LANCOME" naujienos - "Energie de Vie" veido priežiūros produktų linija. Pradėsiu turbūt nuo to, ką sunku apsakyti paprastais žodžiais. Kuomet ateini į renginį ir jautiesi lyg namie, jaumas - nerealus, nes tave supa kolegos, tapusios antra šeima! Kotryna (uogintaite.com), Aliona (lithuaniabeautyblog.lt) Darja (luscious-style.com) ir Simona (ohsoboheme.lt) - mano gyvenimo dalis ir ne kitaip. Visos panašios, tačiau tuo pačiu metu labai skirtingos. Turbūt tai mus ir sujungė į kūrybingą, draugišką kolektyvą. Ką naujo sužinojome ankstų ketvirtadienio rytą? Kviečiu skaityti įrašą.



"Lancome" jau daugiau nei 70 metų kuria kosmetikos bei parfumerijos produktus, skirtus atitikti visų pasaulio moterų poreikius. "Energie de Vie" moters - karjeristė, veikli, dažnai skubanti ir keliaujanti, todėl šios linijos produktus gamintojai sukūrė įkvėpti trijų energijos šaltinių - melisos, goji uogų ir geniconijo ekstrakto, kuriuos ir panaudojo naujiesiems produktams. 
"Energie de Vie" linija - intensyviai drėkinanti, suteikianti pavargusiai odai energijos ir gaivumo pojūtį. Vakar išbandžiau naktinę kaukę ir odą stangrinantį losjoną. Pirmas įspūdis - net gi labai teigiamas. Po 2-3 savaičių paruošiu apžvalgas apie visus tris produktus, tikiuosi, jog produktai tiks mano odai ir galėsiu su jumis pasidalinti džiuginančiais rezultatais.

"Lancome" organizuoti pusryčiai buvo tiesiog tikrąja to žodžio prasme - pasakiški! Puiki kompanija, skanus maistas ir stilinga aplinka. Talentinga fotografė Greta Gedminaitė įamžino susibūrimo akimirkas, youtuberė Ieva (Chanelette) pristatė šios produktų linijos įkvėptą filmuką iš Paryžiaus, o "Lancome" atstovės supažindino su minėtomis naujienomis. Visos likome sužavėtos ir įkvėptos naujų idėjų. "Energe de Vie" jau galima rasti "Douglas" parduotuvėse, o tuo tarpu aš keliauju išbandyti jų glotninančio ir švytėjimo suteikiančio fluido. Linkiu visiems saulėto penktadienio, geros nuotaikos ir skanios vakarienės vienoje iš senamiesčio terasų, mat oras nusimato tiesiog fantastiškas!

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig