>

LOUISE GALVIN / natūrali, bet veiksminga kosmetika plaukams


Plaukų priežiūra ir jų puoselėjimas - bene aktualiausia tema grožio tinklaraščiuose ir diskusijų forumuose. Kaip atsiauginti ilgus plaukus, kaip jiems suteikti purumo, kaip ištiesinti nekenkiant plaukui? Moterų mintyse sukasi daugybė klausimų, į kuriuos rasti atsakymą norisi tuojau pat. Mes šiandien kartu su jumis spręsime sausų, dažnai ir pažeistų plaukų problemą. Papasakosiu apie savo patirtį su "LOUISE GALVIN".

   Aistra gražiems ir svarbiausia, sveikiems plaukams, Louise užsikrėtė dar būdama vaikas. Mintis sukurti ypač veiksmingas plaukų priežiūros priemones merginai gimė, besidarbuojant kartu su tėvu, žymiu D.Britanijos kirpėju Danieliu Galvinu. Louise skyrė beveik du dešimtmečius stebėdama tėvo naudojamų plaukų priežiūros priemonių veikimą bei analizavo jų privalumus ir trūkumus. Tokiu būdu, jauna moteris greitai suprato, kokiu keliu jai reikia pasukti, siekiant pasiūlyti savo klientams naujos kartos ypatingo veiksmingumo plaukų priežiūrą.

Visą "Louise Galvin" plaukų priežiūros rinkinį sausiems ir pažeistiems plaukams naudoju jau mėnesį. Rezultatai be jokios abjonės akivaizdūs, tačiau apie viską nuo pradžių. Manau, jog svarbiausias faktas yra tas, jog "Louise Galvin" priemonės yra be kenksmingų sulfatų, silikono, naftos produktų, propileno glikolio, parabenų ir sintetinių kvapiklių ar polimerų. Tai naujos kartos plaukų priežiūra, kuri suteikia plaukams sveiką išvaizdą be jokios žalos jų grožiui ir aplinkai. Tiesą pasakius ilgą laiką galvojau, jog natūralūs ir ekologiški produktai neturi pernelyg didelės galios, tačiau dabar įsitikinau, jog tiesiog svarbu išsirinkti tinkamus produktus. 


"Louise Galvin" maitinamasis šampūnas sausiems / pažeistiems plaukams
Šampūne esančios veikliosios medžiagos švelniai valo ir atkuria pažeistus plaukus, saugo dažytus plaukus nuo spalvos blukimo. Abu procesai man yra aktualūs, nes mano plaukai reikalauja ne tik gilaus maitinimo, bei drėkinimo, tačiau ir yra dažyti, todėl apsauga nuo spalvos blukimo yra būtina. Man be galo patinka šių priemonių kvapas : citrusinių vaisių, su lašeliu laukinių žolelių, ar gėlių. Konsistencija lengva, nepasakyčiau, jog priemonė labai putoja, tad reikia pasistengti, norint gerai išplauti ne tik pačius plaukus, bet ir galvos odą. Pirmąjį plovimo kartą pašalinami nešvarumą, antrąjį
plovimą maitinami plaukai ir oda. Kartais taupydamą šį man stipriai patinkantį produktą, pirmąjam plaukų trinkimui pasirenku bet kokį kitą vonioje esantį šampūną. Be to, daug kur skaičiau, jog patartina neapsistoti ties viena produktų linija ir geriausia mėgstamas turėti dvi, o kartais net gi tris. Džiugu, jog priemonė nėra bandyta su gyvūnais, o jos sudėtis yra draugiška gamtai. (300ml / 18eur)

"Louise Galvin" maitinamasis kondicionierius sausiems / pažeistiems plaukams
 Kondicionieriai - mano mėgstamiausia dalis, nes tik jie didžiojo rezultato, kuris matomas plika akimi, kaltininkai. "Louise Galvin" plaukų kondicionierius yra tikras "saldainis". Jo sudėtis praturtinta saldžiojo migdolo, linų sėmenų bei medaus ekstraktais, kurie giliai maitina ir atkuria plaukų struktūrą. Kartu su vertingais aliejais šios medžiagos ne tik grąžina plaukams prarastą drėgmę, bet ir sušvelnina cheminę ar aplinkos žalą. Ta akimirka, kuomet po tekančiu vandeniu skalauji šį produktą yra kažkas nerealaus, nes plaukai tampa be galo glotniais, visiškai ištiesintais ir minkštais. Man šis kondicionierius primena mano numylėtinį iš "Cece Med". Jeigu reiketų pasirinkti kuris man patinka labiau - atsakyti negalėčiau, nes abu produktai mano akimis yra nuostabūs, tačiau "Louise Galvin" pliusas - natūrali sudėtis, tad ranka dažniau linksta prie jo. (300ml - 20eur)

"Louise Galvin" giliai drėkinanti kaukė
Kaukės - dar viena mano silpnybė, kuriai lengvai pasiduodu. Kodėl? Nes žinau, jog mano plaukai pasakys ačiū. Kaukių dėka mano besiveliantys, linkę sausėti plaukai tampa žvilgantys, lengvai iššukuojami ir paklusnūs. Ši "Louise Galvin" kaukė (kaip ir šampūnas) yra net gi pelniusi "The Beauty Bible" apdovanojimą. Ir ne be priežasties. Dėl kaukės sudėtyje esančių puoselėjančių medžiagų, plaukai akimirksniu atgauna prarastą drėgmę ir blizgesį. Vertingi aliejai giliai maitina ir saugo plaukus. Augaliniai baltymai ir medaus ekstraktas dovanoja plaukams šilko švelnumą ir paklusnumą, jų neapsunkinant. Šią kaukę naudoju du kartus per savaitę ir dažniau to daryti nematau prasmės, nes jos "atliktas darbas" pastebimas net gi po plaukų plovimo. Norint sustiprinti efektą, galima naudoti po eilinio plaukų palepinimo kondicionieriumi. Taip dariau tik kartą, tačiau efektas buvo tikrai stulbinantis. Dabar žinau, ką savo plaukams darysiu savaitgalį prieš draugės gimtadienio šventę. (300ml - 20eur)

Kaip žinia, norint pasiekti maksimalių rezultatų, rekomenduojama naudoti visą to paties gamintojo plaukų priežiūros liniją, tačiau kartais galima ir pasavivaliauti. Ypač tada, jeigu matote, jog produktas puikiai susitvarko ir vienas, tačiau pagal savo patirtį galiu patvirtinti, jog taip būna ganėtinai retai. Tai buvo mano pirmoji (ir kaip matote sėkminga) pažintis su "Louise Galvin". Na, jeigu aš taupau produktą, tai jau labai labai geras ženklas! Kur galima įsigyti? Svetainėje www.dijora.lt Be to, kainos atžvilgiu labiau apsimoka pirkti visą, trijų produktų rinkinį. Iš mano pusės - tik geriausios rekomendacijos! 
Share:

3 comments

  1. Labai patiko apžvalga, ačiū! :)

    ReplyDelete
  2. Labas Absentta. Norejau pasakyti kad tavo blogas labai fainas, profesionalus ir turi labai daug geros informacijos.

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig