>

H&M STUDIO A/W 2016 / kokie drabužiai mūsų laukia rudens kolekcijoje?



Antradienio vakarą su Danieliumi apsilankėme išankstinėje "H&M Studio rudens - žiemos kolekcijos peržiūroje "Articka" erdvėje. Nežinau kaip sūnus, tačiau ašį likau sužavėta! Drabužiai tikrai išskirtiniai ir ypatingi, bei puošti ypatingomis detalėmis. Pasak kūrėjų, kolekcijoje atsispindi naujas moteriškumas. Joje svarbiausia moteriška stiprybė ir jėga, bei naujoviškas požiūris į folklorą ir romantiką. Pastebėjau, jog kuo toliau, tuo dažniau mados ir grožio pasaulyje akcentuojamas valdingos, veiklios moters vaidmuo. Matyt, silpnoji lytis greitai pakeis mūsų mūrus-ąžuolus ir puikiai versis ir be stipriosios lyties peties, ar ne? Tik ar tokiu būdu nebus iškreipta mūsų prigimtis?


 
Kalbant apie kolekciją, pagrindinės joje vyraujančios temos : švediškas folkloras, griežto kirpimo balti marškiniai, plačios kelnės aukštintu liemeniu, suknelės ilgomis rankovėmis, kontrastuojančios medžiagos, atskleidžiančios sudėtingą kolekcijos charakteristiką. Medžiagos : vilna - paltams be dryžuotiems kostiumėliams, nėriniai ilgoms suknelėms ir palaidinėms, prabangus aksomas, dirbtinis ėriuko kailis ir medvilnė baltiems marškiniams. Labiausiai sužavėjo drabužių ir aksesuarų detalės - įspūdingi siuvinėjimai, karoliukų kutai. Kolekcijos salvos : juoda, rauona, balta ir neutralūs tonai.


Pagrindiniai drabužiai /Smėlio laikrodžio silueto paltas, folkloriška palaidinė, plačios kelnės, paltas trumpomis rankovėmis, dryžuotos vilnos kostiumas, balti marškiniai bei aksominė suknelė.

Pagrindiniai aksesuarai / Gaučo kaubojų stiliaus skrybelė, kaubojiški batai, maža kvadratinė rankinė su plonu dirželiu, ilgi šilkiniai šaliai bei masyvūs, apvalūs kaklo papuošalai.

Drabužiai it meno kūriniai, tikrai paliko didelį įspūdį, nukėlė visai į kitą epocha, įkvėpė naujiems deriniams. Jau rudenį galėsime įsigyti šiuos drabužius GO9 esančioje H&M parduotuvėje.


Share:

1 comment

  1. HM parduotuvė - viena mano mėgstamiausių. Aišku, neslėpsiu - kainos tam turi reikšmės, tačiau čia tik viena pusė. Kita - visos jų mados linijos ir ypatingai socialinė bei ekologinė atsakomybė. Labai patinka, kad yra pasirinkimo ir norint ko nors nurauto, ir taip pat norint pasipuošti elegantiškiau. Būtnt dėl to dažnai užsukusi išeinu su ne vienu pirkiniu - na nes ir kasdienai reikia, ir pasipuošti reikia, o dar jei į HOME užsuki.. :))

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig