>

"NYX" / Los Andželo vėjai, spalvoti antakiai ir kaip lengvai tapti populiaria instagram'e?


Antradienio pavakarę su blogerėmis ir youtuberėmis susirinkome "Paviljone" vykusiame "NYX" renginyje. Iki smulkmenų apgalvotos detalės, vyraujanti rožinė (hot pink) spalva ir begalybė kosmetikos tiesiogine to žodžio prasme lengvai susuko mūsų galvas. Buvo be galo malonu pasimatyti su iš Rygos atvykusiu Denisu (susipažinome Rygos madų savaitėje), stebėti Aistės crazy makiažo gimimą ir beabejonės bendrauti su bendramintėmis, vaišintis gėrimais ir gardžiais užkandžiais. 

Aistės kurtas makiažas su "Nyx" kosmetika - tikrai ne kasdienai ir net ne šventėms. Paslėpti antakiai, atvirkštiniu būdu priklijuotos blakstienos. Visa tai - fotosesijų, idėjinių filmavimų, ar teatro įvaizdis.

"NYX" - kompanija, kilusi iš nuodėmingosios Kalifornijos - Los Andželo. Daugumą šį ženklą sieja su New Yorku ir yra visiškai neteisūs. "Nyx" įkūrė mergina, tiesiog baigusi makiažo kursus ir norėjusi turėti daugiau. Platesnio, kokybiškesnio, išskirtinių produktų pasirinkimo. Tai išduoda ir mane sužavėję antakių geliai - mėlyni, koraliniai, rožiniai. Nemanau jog nustebinsiu - šiuo metu spalvoti antakiai yra "ant bangos" ir tik laiko klausimas, kada lietuvaitės išdrįs šį "trendą" įvesti ir į savo komestines. 

"NYX" atstovė Rita mums išdavė nedidelę paslaptį - kaip padidinti savo siekėjų skaičių instagram platformoje? Kompanija savo instagram'e jų turi virš 7 milijonų ir yra labai draugiška naujiems, neatrastiems talentams, įdomioms nuotraukoms ir video, todėl mielai jais dalinasi savo paskyroje ir taip nekaltai padeda paprastiems mirtingiesiems kaip mes padidinti savo siekėjų skaičių ne tik keliais tūkstančiais, tačiau ir keliomis jų dešimtimis (aišku tuo atveju, jeigu jūsų instgram'as skanus ir traukiantis akį). Žinoma, nuotrauka, kuri turi šansą būti pastebėda "Nyx" kompanijos, turi atspindėti kompanijos veiklą ir būti tiesiogiai su ja susijusi, tad jeigu turite "Nyx" produktų - dažykitės, fotografuokitės, filmuokitės ir galbūt jūs būsite būtent ta, kuri vieną rytą prabus nuo išsikrovusio telefono, mat per naktį jūsų paskyra virs tikra (nors ko gero laikina) žvaigže. Aš jau turiu savo makiažo idėją, kurią ne tik fotografuosiu, bet ir filmuosiu. Galbūt ir man nusišypsos laimė? Manote, jog laimė ne pasiekėjų skaičiuje? Taip, ji slypi tikrai ne tame. Tačiau kuomet tu esi blogerė, soc. tinklų statistika yra vienas iš rodiklių, kuriais vadovaujasi kompanijos, ieškodamos naujų ryšių bendradarbiavimui. 

Vakarėlio metu testavimui pasirinkau tris produktus - highliter'į (visiškai tobulas ir pats geriausias, kokį tik esu turėjusi), sidabrinius šešėlius (atstovės Ritos rekomendacija) ir matinį lūpdažį, kurio atspalvis deja netiko mano lūpų pigmentui. Apie highliter'į bus atskiras įrašas, mat jis man yra tikras atradimas, po pirmojo pasibandymo tapęs favoritų favoritu tarp visų šviesą atspindinčių pudrų. Esu begalo dėkinga už nuostabų, šiltą renginį ir su nekantrumu laukiu kitų susitikimų.

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig