>

URBAN DECAY "Vice" - 100 lūpdažių atspalvių


Manote, jog ryškūs lūpų dažai jums netinka? Manykite iš naujo! "Urban Decay" išleido naują lūpdažių kolekciją "Vice", kurioje net 100 skirtingų atspalvių ir šešios skirtingos tekstūros. Pagaliau kiekviena moteris ir mergina turi galimybę nesiblaškyti tarp įvairių prekinių ženklų stendų ir vienoje vietoje atrasti jai idealiai tinkantį produktą, mat nėra tokio dalyko, kaip "netinkančios ryškios lūpos", yra tik netinkamai parinktas lūpdažio atspalvis!


ATSPALVIAI 

"Vice" kolekcijoje vyrauja ne tik ryškios spalvos. Gausu "nude" atspalvių, kurių pasirinkimas taip pat be galo platus : pradedant šiltais, rausvais, baigiant šaltais, pilkšvais, šaltais. Tas pats galioja ir rožiniams, violetiniams, tamsiai rudų atspalvių produktams : vieni šiltesni, kiti šaltesni. Asmeniškai man - šilti atspalviai nelimpa (nors tu ką), o šalti - tinka ir patinka beveik visi ligi vieno, todėl dažniausiai renkuosi rudus, bordinius, žemės spalvų lūpdažius.


TEKSTŪRA

Kaip jau ir minėjau, visą šimtą atspalvių dalina šešios tekstūros : mega matte, comfort matte, cream, sheer, sheer shimmer ir metallized. Mano mėgstamiausios - "mega matte" ir "comfort matte".
Mega matte - labai ilgai išliekantys, intensyvūs matiniai lūpų dažnai. Jautrias lūpas gali sausinti, tačiau tai - ne mano atvejis. Comfort matte - matiniai lūpų dažai, kurių savybės yra kiek lengvesnės, negu "mega matte". Lūpų nesausina ir išlieka beveik taip pat ilgai kaip "mega", skirtumo beveik nepastebėjau, tačiau pasak gamintojų, ši tekstūra lengvesnė ir komfortiškesnė. Ačiū jojobos, avokadų ir alavijų aliejams! Valgant, gerian ir bučiuojantis šie lūpdažiai ant lūpų išlieka ryškiais apie penkias - šešias valandas.

Visų lūpdažių kaina vienoda - 19.99eur, įsigyti galima Vilniaus "Akropolio" "Douglas" parduotuvėje arba internetine. Kaip vienas iš šimto atspalvių atrodys ant jūsų lūpų galite sužinoti atsisiuntusios "Vice Lipstick" programėlę. Ateinančią savaitę pasidalinsiu nuotraukomis, kaip mano turimi penki lūpdažiai atrodo ant lūpų ir kaip juos miksuojant galima išgauti "ombre" stiliaus lūpas. Beje, mano mėgstamiausio "Vice" lūpdažio nuotraukose nėra, tad greitu metu tiesiu taikymu šausiu į "Douglas" ir jį įsigysiu. Kuomet "Urban Decay" konsultantė mane juo padažė, aš supratau, ką sau pasidovanosiu gimtadienio proga. 

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig