>

Užsakymas iš internetinės kinų parduotuvės www.rosegal.com / lūkesčiai ir realybė


Visi puikiai žinome, jog kiekvienas užsakymas iš kinų internetinių puslapių yra kaip loterija - nesekmė aplanko kur kas dažniau, negu prizas, kurio taip tikėjomės. Susilaukusi pasiūlymo iš www.rosegal.com kurį laiką dvejojau, mat prisiskaičiusi prastų atsiliepimų ir prisijuokusi iš "internetinių - realių" nuotraukų palyginimų žinojau, jog tikėtis, kad man pasiseks ir mano atvejis bus kitoks - naivu, tačiau balsas viduje kuždėjo, jog sutikti verta - įrašas bloge bet kuriuo atveju bus įdomus! Arba su pagyromis, apie puikų drabužį, arba kartu nuoširdžiai pasijuoksime. 
Jeigu jums įdomu, ką užsisakiau, ko tikėjausi ir ką man atsiuntė iš tiesų - kviečiu skaityti, o galbūt ir pasidalinti savo patirtimi.



Mano pasirinkimas - juodai baltas kombinezonas (ČIA)
Originali kaina - 67$, šiuo metu tinklapyje - 36.18$  

Lūkesčiai ir realybė

` nors ir mačiau, jog drabužio sudėtis - poliesteris, tikėjausi kietesnės, labiau šiurkščios medžiagos, juk kombinezonas ganėtinai oficialus ir elegantiškas! Deja, medžiaga labai minkšta (nors galbūt kam nors tai gali pasirodyti pliusu) ir traukianti prie savęs visus pūkelius;
` tikėjausi tiesaus apatinės dalies kirpimo (žinoma, kaip ir nurodyta nuotraukose.) Deja, kelnės šiek tiek platėja į apačią ir yra man sprindžiu per trumpos, todėl nieko nelieka, tik jas pasiraitoti;

 `juodos - baltos žaismas aukščiau liemens nuotraukose atrodo žaviai ir vizualiai išilgina liemenį. Deja realybėje (galbūt kalta mano figūra?) šis kombinezonas vizualiai tik platina klubus ir padalina kūną į dvi dalis. Su savo 178cm ūgiu atrodau ne aukštesnė 170cm;

`didžiausias minusas - kišenės "lenda" lauk! Nesilaiko savo vietoje nors tu ką. Ir žinoma, taip bestyrodamos, jog tik dar labiau vizualiai platina klubus;

`nors dydį rinkausi pagal išmatavimus drabužio aprašyme, pasirinkusi "L" dydį prašoviau. Taip bijojau per mažo skudurėlio, jog užsisakiau per didelį (nors pagal išmatavimus man turėjo tikti kuo puikiausiai.)


Jeigu kombinezono kaina būtų per pus mažesnė, trūkumus ko gero stengčiausi pateisinti, tačiau kuomet tokio drabužio kaina prilygsta normalios kokybės drabužio kainai - na jau ne. Žinoma, net neabejoju, jog kinų parduotuvėse būna ir kokybiškų, nuotraukas atitinkančių drabužių, tačiau man šį kartą nepasisekė. Būdas, kurį atradau norint devėti šį kombinezoną - apsijuosti aplink liemenį švarką arba megztuką. Tada nesimato nei lauk lendančių kišenių, nei į dvi dalis padalinto liemens. 
"Rosegal" turi daug gražių kombinezonų (ČIA), kuriuos dar norėčiau "patestuoti", bet po tokio neskanaus pirmo karto, net nežinau ar verta?
Share:

3 comments

  1. Nuotraukose, tai labai gražiai atrodai :) Bet įsivaizduoju, kaip apmaudu buvo matuojantis. Tikriausiai dėl to pati dar nei kart ir nemėginau užsisakinėti iš kiniečių ir vargu ar kada pasiryšiu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labai rizikinga, bet kartu gaunasi ir tokia atrakcija, nekantrauji sulaukti siuntinio, nes nežinai ką gausi :D Nuotraukose drabužiai beveik visada atrodo geriau, negu realybėje, nes nesimato medžiagos ir pan. :))

      Delete

Blog Design Created by pipdig