>

OUTFIT / ką verta įsigyti rudens sezonui?


Dress - IMPERIAL / T-shirt - IMPERIAL / West coat - IMPERIAL
Shoes - VERO CUOIO / Cluch  - SOUVENIR / Watch - DANIEL WELLINGTON

Nežinau kaip jūs, tačiau aš dievinu parduotuves, kuriose galima apsirengti nuo galvos iki kojų. Dievinu, kuomet nereikia blaškytis po miestą ir vienoje vietoje yra didelė pasiūla ne tik įvairiaus stiliaus drabužių, tačiau ir paltų, rankinių, avalynės, papuošalų. O dar kai asortimentas aprėpia naujausias mados tendencijas... Tobula! Visus šiuos kriterijus atitinka parduotuvė "Blanco", kurią atradau persikėlusi į Lvovo gatvę ir tapusi jų kaimyne. Taip ir prasidėjo mūsų draugystė.




Nedidelėje, be galo jaukioje ir butiką primenančioje parduotuvėje galva pradeda suktis, o širdis plakti greičiau. Kodėl? Užbėkite apsidairyti ir suprasite. Susikurti pilną drabužių derinį yra taip lengva, kaip išspręsti pradinių klasių uždavinį. Viso to priežastis - labai platus ryškių, originalių ir labaaai madingų daiktų asortimentas. Sau patikusį rūbą ten ras ir romantiškoji Rūta iš gėlių parduotuvės, ir veiklioji Kristina iš "Bure" verslo centro. Ir kaimynė Mažena. Panaudodama savo derinio nuotraukas noriu jums trumpai papasakoti apie šio sezono tendencijas ir būdus, kaip lengvai derinti ilgaaulius batus, liemenes, naktinius primenančias sukneles ir detales su kutais.


"NAKTINIAI" SU MARŠKINĖLIAIS TRUMPOMIS RANKOVĖMIS

Jeigu sekate ne tik tendencijas, bet ir užsienio blogus, turėjote pastebėti, kaip naktinukų tipo suknelės sparčiai populiarėja visame pasaulyje ir yra tiesiog "on top"! Kadangi rudens orai nenuspėjami, fashionistos atrado naują, greitai išpiltusį būdą joms nešioti - su paprastais marškinėliais trumpomis rankovėmis po apačia. Sužaidus su medžiagomis, galima išgauti bet kokį stilių, pradedant bohemišku, klasikinu, baigiant rokerišku, ar net ekstravagantišku.

KLASIKINĖS LIEMENĖS

Ilgos, klasikinės liemenės - visai ne naujiena. Tokio tipo drabužiais jau nieko nenustebinsi, nes jie išpopuliarėjo dar prieš kelis metus, tačiau kaip nekeista, ligi šiol yra paklausūs ir madingi. Liemenės įvaizdžiui prideda griežtumo, subtilumo, "ramybės". Jas galima devėti ko ne ant kiekvieno drabužio - marškinių, megztinių, suknelių... Svarbiausia atrasti jums tinkamą ilgį, nes per trumpa liemenė gali vizualiai darkyti figūrą. Mano manymu idealus ilgis - šiek tiek aukščiau kelių.


"BOTFORTAI" - BATAI AUKŠČIAU KELIŲ

Kaip jau minėjau savo ankstesniame įraše "Dark cinderella story", batai aukščiau kelių kaip ir liemenės -  tiesiog klasika, kuri bus visada "ant bangos". O kokius "botfortus" pasirinkti : aukštakulnius, ar žemu kulnu - spręsti jums. Sijonai, suknelės, storų medžiagų šortai - drabužiai, kurie tobulai tinka tokio tipo aulinukams, svarbu tinkamai pasirinkti jų medžiagą, nes dažniausiai oda ir lateksas atrodo vulgariai. 



KUTAI
Pasirinkdamos aksesuarus su kutais tikrai neprašausite. Jie šiuo metu labiausiai naudojami delninėms, kuprinėms ir odinėms liemenėms. Kutai lengvai pagyvina bet kokį nuobodų, ramų deri. Neveltui asocijuojasi su rokeriais, arba hipiais, juk jų gyvenimo būdas toks nenuspėjamas... Kai kurios mados tendecijos pasaulyje vyrauja metų metus ir trys iš minėtųjų keturių yra būtent tokios. Bet ar gi ne smagu įsigyti daiktą ir žinoti, jog jis bus madingas dar kelis sezonus? Tiesa, nebūtinai tai kas stilinga turi būti madinga ir norint atrodyti gražiai, tereikia lašelio skonio ir drąsos.
Visus derinio drabužius ir aksesuarus nuo galvos iki kojų galite įsigyti "Bianco" parduotuvėje Lvovo g. 1

Share:

4 comments

  1. Jums nuoširdžiai tie Daniel Wellington laikrodžiai gražūs, ar jums už reklamą moka? Nuobodesnio pasirinkimo nebeįsivaizduoju, turbūt kas antra dabar su jais vaikšto. O kur originalumas ir išskirtinumas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man patinka būti nuobodžia, mėgstu neišsiskirti ir būti tokia kaip visi ;))) Džiaugiuosi už jus, Kristina, jog esate tokia originali ir išskirtinė, turbūt patinka sieninį laikrodį ant rankos nešioti? :)

      Delete
  2. Labai graziai!

    Your daily inspiration and motivation on www.letucc.com

    ReplyDelete
  3. Tikėjausi tiesiog atsakymo, ar jums tai labai gražu, bet tiek to. Jums ir padielkines rankines iš rankinių namų patinka nešioti, tai turbūt dėl laikrodžių daug tikėtis nei nebereikia.

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig