>

KIEHL'S DAILY REVIVING CONCENTRATE / Diena be makiažo


Būna dienų, jog reikia pailsėti ne tik nuo įtempto darbo grafiko, ar aplink zujančių vaikų, bambančių vyrų, tačiau ir makiažo. Veido oda dažnai pati pasako, kada tą reikia padaryti - "atstumia" dekoratyvios kosmetikos produktus ir "prašo" atkuriamųjų, drėkinamųjų veido priežiūros priemonių. Dažnai moterys, nusprendusios dieną, dvi, ar net gi savaitę nesidažyti, pamiršta palepinti odą aliejais, koncentratais, kaukėmis, nes mano, jog oda yra švari ir  ilsisi, tačiau taip toli gražu nėra. Dienos metu ant veido patenka įvairūs nešvarumai ir dulkės, o naktį veidas išskiria riebalus (skamba nekaip, bet tokia ta tiesa), todėl odą reikia valyti tiek ryte, tiek vakare, o dieną - lepinti ir apsaugoti nuo kenksmingų saulės spindulių. Dienomis be makiažo, mano pasirinkimas - "Kiehl's" DAILY REVIVING CONCENTRATE - atkuriamoji energijos ir kvapų bomba mūsų odai.

Visuomet žaviuosi nedideliais, stikliniais indeliais su pipete, nežinau kodėl, tačiau tokie produktai visuomet sukelia didesnį pasitikėjimą ir lūkesčius. Na ir šį kartą "Kiehl's" dieninis koncentratas juos pranoko. Produkto kvapas - nuostabus! Gaivus, citrusinių vaisių.. Idealiai tinka rytui! O ką jau kalbėti apie konsistenciją - ji lengva, neriebi, labai lengvai įsigerianti ir paliekanti atsigavusios odos pojūtį.

"Daily reviving concentrate" sudėtyje nėra mineralinių aliejų, parabenų, o natūralūs saulėgražų, rapsų, imbiero šaknies, apelsinų žievelių aliejai puoselėja, maitina odą ir skątina ląstelių atsinaujinimą.

 
 Kaip naudoju šią priemonę? Ant švarios, nupraustos veidos odos paskirstau tris lašelius koncentrato, ir jį įmasažavusi, sudrėkinu odą dviem drėkinamojo kremo "žirneliais" (pageidautina su SPF.)
"Daily reviving concentrate" nepalieka blizgesio, ar lipnumo. Didelis pliusas - produkto taupumas. Jo jums užteks visiems metams (galiojimo laikas -  18 mėnesių.) Tinka visiems odos tipams. 
Koncentratas yra tikrai vertas dėmesio! Kur įsigyti, ar išbandyti ko gero žinote - vienintelėje Lietuvoje "Kiehl's" parduotuvėje "Panorama" prekybos centre.

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig