>

CLINIQUE POP / matiniai lūpų dažai


Labas rytas! Ir vėl sveikinuosi iš per Lietuvą riedančio autobuso, tik šį kartą galinė stotelė - Ryga. Vykstu į dar vieną mados savaitę kaimyninėje šalyje ir tikiuosi, ji bus tokia pat smagi kaip ir Taline. Nežinau kodėl, tačiau šį kartą lagaminas vos ne per pus lengvesnis. Galbūt todėl, jog jį susikroviau likus valandai iki išvykimo, o galbūt tiesiog turėjau gerą repeticiją praėjusią savaitę. Apie ką noriu pasikalbėti šįryt? O gi apie matinius lūpdažius iš "Clinique".

"Clinique" - viena iš pasaulyje pirmaujančių prestižinių odos ir plaukų priežiūros, makiažo ir parfumerijos produktų gamintojų. Jeigu nuoširdžiai, niekada net nebučiau pagalvojusi. Gavusi išbandyti dviejų, skirtingų tekstūrų lūpdažius nudžiugau, nes matinį efektą suteikiančios dekoratyvinės priemonės lūpos - mano mylimiausios.

CLINIQUE POP LIQUID MATTE LIP COLOUR + PRIMER

Atspalaviai : petal pop (viršuje dešinėje) ir boom pop (apačioje kairėje)
Lengvos tekstūros, skysti lūpų dažai sudėtyje turi lūpų dažų bazės, tačiau to neužtenka, kad lūpdažis išliktų visą dieną, o pasak gamintojų, yra būtent taip. Priemonės sodrus atspalvis "nusivalgo" po kelių valandų, tačiau pats pigmentas, nors ir ne toks ryškus, išlieka iki penkių valandų. Nemėgstu rožinių, šiltų spalvų, todėl labai nustebau, jog "petal pop" atspalvis man patiko! Ir tiesą pasakius, net gi labiau, negu burgundiškasis "boom pop". Mane erzina tai, jog gamintojai tamsius, sodrius lūpdažius gamina "šiltus", todėl šalto atspalvio produktus lūpams rasti nėra lengva. Lūpų dažų aplikatorius pakankamai patogus, tad be pieštuko pagalbos nusibrėžti tikslų lūpų kontūrą yra ganėtinai lengva.


CLINIQUE POP MATE LIP COLOUR + PRIMER

Atspalviai : coral pop (viršuje kairėje) ir avant garde (apačioje dešinėje)
Skysti lūpų dažai man patiko kur kas labiau. Na o šiais, be teptuko pagalbos, iškontūruoti lūpas gan sunku, o ir didelio "mate" efekto nėra. Deja deja, man šie lūpdažiai primena įprastus, kreminės tekstūros dažus. Juos rekomenduočiau vyresnio amžiaus moteris, nemėgstančioms tepliotis su sunkiau nuvalomais lūpdažiais.

Išbandyti, pasiteplioti riešą, ar įsigyti galite "Douglas" parduotuvėse. Visų paminėtų lūpdažių kaina - 22eur. Atspalvių pasirinkimas didelis, o jei jums įdomi mano nuomonė - rekomenduočiau tik "Pop Liquid Mate Lip Colour + Primer".
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig