>

OUTFIT / CANDYFLOSS / MAX&Co.


Coat, blouse, pants, handbag - MAX&CO. / Shoes - TAMARIS / Watch - DANIEL WELLINGTON

Nieko nėra malonesnio už ramius pasivaikščiojimus medžių lapų nukolotais takais parkuose, apsuptuose gamtos ir ramybės. Kartais su šeima žaidžiant slėpynių ir šūkaut it išprotėjusiems, o kartais vienumoje : tiesiog besiklausant muzikos, ar svajojant. Ir nesvarbu.. lyja, ar šviečia saulė - dažnai šildo akimirkos, o ne spinduliai. Tuo dar kartą įsitikinau šiandien, kuomet su sūnumi (jau sutemus) žaidėme nuostabiai apšviestame parke Žvėryne. Iš dangaus krito dideli lietaus lašai, o mums buvo nė motais! Spardėme lapus, supomės ant supynių ir dainavome dainas. Diena, kuomet fotografavau šį derinį buvo žvarbi, tačiau saulėta, todėl ir drabužių derinys - šviesus, pastelinis. Vieta, kurioje jį įamžinau - parkas netoliese Verkių dvaro, rudenį tampantis dar paslaptingesniu ir žavesniu.


Mano pasirinktas drabužių derinys : jaukus, mergaitiškas, su lašeliu oficialumo. Be proto minkšta marškinių tipo palaidinė, klasikinės kelnės aukščiau kauliuko ir jaukausias pasaulyje cukraus vatos spalvos paltukas. Visus šiuos drabužius galite rasti "Max&Co." parduotuvėse : "Gedimino 22", "Europoje" ir Kauno "Akropolyje". Rankinė - talpi, klasikinė ir (kaip ir kelnės) tinkanti beveik visoms progoms : darbui, pasimatymui, renginiui, pasivaikščiojimui. Batai - "Tamaris", primenantys laikus, kuomet tokiais avėjo mūsų močiutės, tačiau tai, jog tokio stiliaus avalynė šiuo metu populiari manęs nei kiek nestębina,.. Mados tendencijos sukasi ratu ir grįžta, tik žinoma, kas kartą patobulėjusios.


Apačioje esančiose nuotraukose akcentuojami trys daiktai : paltas, rankinė ir batai. Labai lauksiu jūsų nuomonės komentaruose, kurį iš jų mieliausiai įsigytumėte ir savo spintoje priglaustumėte jūs? Linkėjimai, A.



Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig