>

FILORGA / aukščiausio lygio efektyvumas


Kokio amžiaus sulaukus dera pradėti naudoti priemones, stabdančias odos senėjimą? Vieninga nuomonė kol kas neegzituoja ir vargu, ar iš viso kada nors egzistuos. Kodėl? Nes kiekvieno žmogaus odos biologinis amžius yra skirtingas! Kvaila manyti, jog anti-ageing priemones reikia pradėti naudoti pastebėjus pirmuosius odos senėjimo požymius ir tai yra pati didžiausia merginų ir moterų daroma klaida. Pamačiusios pirmąsias raukšleles damos puola pirkti brangių kremų, tikėdamosios, jog jie užglaistys odos pokyčius, tačiau kremo, visiškai naikinančio raukšles rinkoje kol kas nėra. Anti-ageing produktai stabdo odos senėjimo procesą, ją puoselėja, todėl patartina juos pradėti naudoti anksčiau, negu pasimato pirmieji "sos" signalai, o ir kita vertus, jūsų oda pasakys ačiū, net ir už tiesiog profilaktiškai naudojamą priemonę nuo raukšlių. 

Noriu su jumis pasidalinti tikru savo atradimu - "FILORGA", lyderiais anti-ageing medicinoje beveik 40 metų. Pradėjus naudoti jų produkciją, supratau, jog pagaliau radau tai, ko senai ieškojau. 

Trumpai kalbant apie pačią kompaniją, "Filorga" garsėja unikaliomis technologijomis ir aukščiausio lygio produktais, kurie aktyvina audinių atsinaujinimą ir stabdo odos senėjimo procesą. Kompanija kuria medicinines priemones estetinės medicinos specialistams, taip pat produktus, paremtus naujausiomis technologijomis ir skirtus plačiam vartotojų ratui.

 

 FILORGA "TIME-ZERO" / intensyvus priešraukšlinis serumas

"Time-Zero" - priemonė, kurią naudoju kiekvieną vakarą. Nesvarbu, kokį drėkinamąjį kremą aš bepasirinkčiau, jo pagrindu visuomet tampa šis serumas. Nuostabus, neerzinantis kvapas, patogus dozatorius, subtili ir akiai maloni pakuotė. Priemonė lengvai įsigeria į veido odą ir nepalieka jokių nemalonių pojūčių. Ir tai tik smulkmenos. Buteliuke sujungtos dvi efektingos formulės - ypatingai veiksmingas priešraukšlinis koncentratas ir intensyvus, stangrinantis gelis su patempimo efektu. Pirmą kartą išbandžiusi šią priemone, ryte negalėjau atsigrožėti savo oda! Juokas juokais, stebuklais netikiu, bet "Filorga" - tikiu. 

Net po pirmojo naudojimo pastebėjau, jog oda tapo stangresne, glotnesne, o praėjus kelioms savaitėms, juoko raukšlės ties lūpų kampučiais tapo mažiau pastebimos. Produkto sudėtyje yra ne tik haliurono rūgšties, bet ir į botoksą panašus tripeptidas, kuris slopina raumenų susitraukimo žingsnį ir taip atpalaiduoja veido bruožus, mažindamas įtampos raukšles. Ilgai naudojant "Time-Zero" pastebėjau, jog oda pradėjo reikalauti mažiau pilingavimo, o pasirodo tai yra del gliukonolaktono (pabandykite ištarti greitai, haha) kuris jai suteikia pilingo efektą bei padeda išlyginti paviršines raukšles.

 Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti visoms merginoms ir moterims, rimtai besirūpinančioms savo oda. Nors gamintojai teigia, jog serumas tinka visiems odos tipams, mano kolegei ši priemonė netiko. Tai privertė mane nustebti, nes su mano oda šis produktas daro stebuklus. "Filorga" produkcijos galite įsigyti "Eurovaistinėje" ir "Kristianoje".


FILORGA "HYDRA - FILLER" / intensyvus drėkinamasis kremas

Nors turiu tik "Hydra - Filler" kremo mėginį (30ml) jį beveik kasdien naudoju jau gerą mėnesį ir dar net neįpusėjau. Produktas yra iš tiesų taupus ir vertas pagyrų. Kvapas malonus, neerzinantis, konsistencija - ne riebi ir lengvai įsigerianti. Drėkinamasis kremas savo sudėtyje turi didelės koncentracijos haliurono rūgšties, kuri giliai drėkina odą bei, pasak gamintojų, išlygina raukšleles, atsirandančias dėl odos sausumo. Naudojant šią priemonę rytais, mano odos drėgmės balansas tarytum atsistatė, jokių šerpetojimų ar išsausėjusių vietų tiesiog nematyti. Užtepus produktą ant veido galima pajusti net gi tai, jog su oda tikrai kažkas vyksta! O tai žinoma - geras ženklas. Priemonė tobulai tinka norint veido odą paruošti makiažui : įmasažavusi du "žirnelius" kremo palaukiu maždaug penkias minutes ir kimbu į dekoratyvios kosmetikos procesą. 
Mano verdiktas : gamintojų pažadai ne iš piršto laužti. Kremas drėkina tikrai intensyviai ir negalėčiau jo lyginti su jokiu kitu drėkinančiu produktu. Ir tiko, ir patiko. Jeigu nuoširdžiai, tai yra geriausias mano kada nors bandytas drėkinamasis kremas. Džiaugiuosi atradusi "Filorga" produkciją ir esu įsitikinusi, jog mūsų draugystė tęsis dar ilgai. 
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig