>

OUTFIT / MAX&CO. / Potter's Clay


Hat, coat, blouse, trousers, bag - MAX&CO. / High heels - ZARA / Watch - DANIEL WELLINGTON

Norint sušilti ne visuomet reikia griebtis šiltos arbatos, megztinių, ar pulti kažkam į glėbį. Kartais užtenka tiesiog spalvos. Jaukios ir sodrios. Šiandien noriu trumpai pakalbėti apie šio rudens/žiemos spalvų tendencijas, o tiksliau, akcentuoti vieną iš jų - Potter's Clay.
  

"Potter's Clay" spalva iš tiesų gali sušildyti net pačią žvarbiausią dieną. Ryškus ir gilus deginto molio atspalvis asocijuojasi su rudeniu ir primena spalvų gamą, kuria Spalio mėnesį pasipuošia miestų gatvės. Žinoma, lengviausiai į garderobą įsilieja šios spalvos aksesuarai - rankinės, pirštinės, diržai, tačiau ne ką prasčiau žiūrisi ir dideli megztiniai, bei visi šilti viršutiniai rūbai. Šios spalvos dėka išsiskirti iš minios lengva kaip du kart tu. Tą puikiai supratau bevaikštant Užupio gatvėmis, kuomet praeivių žvilgsniai į mane krypo lyg į kažką nežemiško, o aš juk viso labo paprastas žmogus. Tik "išsinėręs" iš amžinos juodos.


Mano pasirinkimas : begalo minkštas, švelnus (o kas svarbiausia - dvipusis) "Max&Co." grožis. Striuke vadinti neapsiverčia liežuvis, kailiniais taip pat, todėl vadinkime tai tiesiog viršutiniu lauko drabužiu. Kuomet aukštakulnius pakeičia aulinukai, o klasikines kelnes - džinsai, drabužį išvertę į vidinę pusę gauname kiek paprastesnę, net gi sportinį stilių primenančią striukę. Universalūs sprendimai mano akimis yra patys tobuliausi!

Jeigu mano tinklaraštį skaitote dažai, nuomonę apie platėjančias kelnes ko gero žinote. Tai amžina klasika su nuostabiu "polinkiu" vizualiai ilginanti kojas.
 Kokiai progai tokio tipo drabužių deriniai tinka? Romantiškiems pasivaikščiojimams, galerijų lankymui, stilingiems vakarėliams ir renginiams, be viršutinio drabužio - net gi darbui ofise. Ir net jeigu dangus verkia, nereikia bijoti ryškių drabužių ir šviesių detalių. Ir iš viso... Nereikia bijoti nieko, juk baimė - kaip sloga, kuri kiekvieną kartą iš vienaskaitos daro daugiskaitą.

Visus derinio drabužius rasite "Max&Co." parduotuvėje prekybos centre "Europa", "Gedimino22" ir Kauno prekybos centre "Akropolis".

Nuotraukos : Aigaras Photography


Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig