>

OUTFIT / soft pink


Coat - EPILOGUE / Dress - MAX MARA / Cluch - BIANCO / Botforts - VERO CUOIO / Watch - DANIEL WELLINGTON

 Mama mokė, jog kalbėtis su nepažįstamais yra negražu (ir nesaugu), tačiau niekada neminėjo, jog kartais iš pirmo žvilgsnio keistos pažintys gali privesti prie bendradarbiavimo ir bendrų projektų. Taip nutiko ir man, vieną sekmadienio popietę kartu su blogere Aiste iš Basic Approach blog bekulniuojant nusipirkti kavos. Vilniaus gatvėje mus sustabdė vaikinas su prašymu nufotografuoti. Kodėl gi ne? Stabdelėjusios kadrui atsisveikinome ir pasukome savais keliais, o prabėgus keletui dienų, jau iš anksto susitarę, (Deimantas rado mane facebook'e, aleliuja) fotografavome derinį mano tinklaraščiui. 


Manau sutiksite, jog šio derinio akcentas - paltas. Prieš jį nublaksta net ryškus ilgaauliai! Minkšta, rožinė spalva įvaizdžiui prideda moteriškumo ir švelnumo, o oversized modelis neįpareigoja ir leidžia jį vilkėti tiek avint elegantiškus aukštakulnius, tiek "žemišką", patogią avalynę. 
Neesu didelė rožinės spalvos gerbėja, tačiau "soft pink" atspalvis yra visiška priešingybė ryškiai, sodriai rožinei, todėl šis "Epilogue" paltas greitai ir be jokių rūpesčių pavergė mano širdį. Netikite meile iš pirmo žvilgsnio? Apsilankykite "Bianco" ir tam, kad įsimylėti nereikės skristi nei į New York'ą, nei Paryžių. 

Nuotraukos : Deimantas Rumbutis


Share:

4 comments

Blog Design Created by pipdig