>

"WOLFORD" TOP 5


"Wolford" - Konstancos ežero pakrantės mieste Bregenze įsikūrusi austrų įmonė, kurių produkcija parduodama net 60-tyje valstybių. Nuo pat kompanijos įkūrimo 1950m. "Wolford" tapo lyderiaujančiu prabangaus trikotažo, išskirtinių apatinių drabužių ir aukštos kokybės pėdkelnių, kojinių, bei glaustinukių prekės ženklu pasaulyje. Užėjus į "Wolford" parduotuvę-butiką prekybos centre "Europa" tiesiog nežinai nuo ko pradėti : išsirinkti pėdkelnes, pasimatuoti braletę, o gal pasikonsultuoti su pardavėja? Todėl noriu su jumis pasidalinti savo "TOP 5", kas mano manymu "Wolford" asortimente šiuo metu yra verčiausia mūsų dėmesio. 

TULLE STRING FORMING BODY & TULLE BRA

 Subtilus, minkšto tiulio bodis su lengvai formuojančiu efektu ir tokios pat medžiagos liemenėlė. Šių dvieju apatinių drabužių kombinacija - tikra prabangos ir komforto bomba jūsų šimtaprocentiniam pasitikėjimui savimi! Labiausiai man patinka tai, jog dėl bodžio iškirptė - gili, todėl drąsiai galima vilkėti bet kokios spalvos liemenėlę ar braletę. Abu apatiniai drabužiai prisitaiko prie kūno it antra oda, leidžia jai kvepuoti, o lazeriu kirptos medžiagos kontūrai nepersišviečia per kelnes, ar suknelę.
 

FATAL DRESS

Kim Kardashian dievinama, besiūlė suknelė pabrėžianti kūno formas, kuri gali būti vilkima daugybe skirtingų būdų. Vieną dieną ji gali siekti kulniukus, antrą - kelnius, o panorėjus, ją galima vilkėti net gi kaip palaidinę! Skamba keistai? Pačiupinėję medžiagą suprasite apie ką aš kalbu, o tą galėsite padaryti atvirų durų dienomis jau šį savaitgalį.



PISA STRING BODY

Nematomų siūlių bodis kiekvienai dienai. Viskozinis audinys savo savybėmis panašus į medvilnę, tačiau lyginant su ja yra minkštesnis ir švelnesnis, itin pralaidus orui. Kuomet moters kelnaičių ar bodžio kontūras persišviečia per drabužius ir rėžia akį -  pati didžiausia stiliaus klaida (kartą tokį siurprizą teko išvysti ir garsaus Lietuvos dizainerio kolekcijos pristatyme), į kurią, labai gaila, atkreipia dėmesį toli gražu ne visos.  Keista, jog dauguma gamintojų vis dar gamina stambių siūlių bodžius, todėl pamačiusi "Wolford" "stringinį" variantą likau sužavėta kompanijos sumanumu. Taip, ko nori moterys jie tikrai žino!


NELE TIGHTS

Prisiūtas juosmuo ir besiūlė (taip, ir vėl, ir ačiū Dievui) kelnaičių dalis. Kalbėti apie "Wolford" pėdkelnes galima be galo be krašto, nes jų asortimentas tiesiog milžiniškas, tačiau šį kartą noriu akcentuoti raštuotas, įdomesnio dizaino pėdkelnes. Žinau, vienspalvės, klasikinės pėdkelnes yra saugu, tačiau kartais reikia išlipti iš savo komforto zonos ir pabandyti ką nors naujo. Jeigu bijote šokti su parašiutu - tiesiog pradėkite nuo pėdkelnių! "Rock" stilius grįžta į madą, o kartu su juo ir tinklinių motyvų pėdkelnės.


FINE MERINO

Na o pabaigai - tobulas, klasikinis merino vilnos kardiganas. Puikios sudeties dėka, medžiagoje nesiveisia dulkių erkutės, gaminiai praleidžia odą ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros (sulaiko šilumos tik tiek, kiek reikia, ir neskątina prakaituoti.) Subtilus ir jaukus megztukas puikiai tinka įvairioms progoms : pradedant pasivaikščiojimais, darbu, mokslais, baigiant vakariene, ar gimtadieniu. Viskas priklauso tik nuo jūsų norų!

Taip pat noriu jus pakviesti į "Wolford" ir "DIANE von FURSTENBERG" savaitgalį Lietuvoje! Tik Spalio 15-16 dienomis / prekybos centre "Europa" esančioje "Wolford" parduotuvėje. Laukia naujausios mados tendencijos, stilisčių patarimai ir žinoma, dovanos bei išskirtiniai pasiūlymai.

P.S. Jeigu dar nematėte mano fotosesijos su "Wolford", spauskite ČIA.
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig