>

TFW / OUTFIT #2


Dress - IMPERIAL / Jacket - IMPERIAL / Botforts - VERO CUOIO / Bag - ZAFUL / Watch - MARC by MARC JACOBS / Sunglasses - TOMMY HILFIGER

Keturios dienos Taline prabėgo lyg viena akimirka. Keistas jausmas nubusti savoje lovoje, niekur neskubėti ir užsikaisti mėgstamiausios arbatos. Jau ruošiu jums įrašą apie nuotykius Estijoje, viešbutį, kainų palyginimus ir asmeniškumus, na o rytui noriu pasidalinti savo deriniu, kurį su Aliona įamžinome vėjuotą vakarą prie jūros.



Nors neesu didelė juodos spalvos megėja, pastebėjau, jog praėjusią savaitę, visuose mano drabužių deriniuose viršų ėmė būtent ši spalva. Kodėl? Velniai žino, tačiau labiau įsigilinusi radau (nežinau ar teisingą) išvadą : Talino mados savaitėje svečiavausi pirmą kartą. Turėjau nulį žinių apie tai, kokie yra estai, koks drabužių stilius jiems yra priimtinas, ką kuria dizaineriai. Juoda spalva prideda griežtumo, sukelia rimtos moters iliuziją, todėl turbūt pasąmonėje norėjau apsišarvuoti pasitikėjimu savimi ir pasirodyti piktu, viską žinančiu svečiu. Aišku, atėjus į renginį visas mano rimtumas išsisklaidydavo greitai, kaip nebrangūs kvepalai, nes turiu kvailą įprotį visiems dalinti komplimentus ir šypsotis į kairę, bei į dešinę.

Kalbant apie derinį, pasirinkau juodą "Imperial" suknelę, tačiau nenorėdama visiškai klasikinio derinio, priderinau latekso striukę, ilgaaulius batus auksiniu kulnu ir spalvotą rankinuką - kasetę, kuris šiek tiek suminkštino mano piktos tetos įvaizdį ir įnešė žaismingumo. Suknelę, batus ir striukę rasite "Bianco", rankinuką - "Zaful".
 
Share:

4 comments

Blog Design Created by pipdig