>

ZADIG & VOLTAIRE / THIS IS HER / Ruduo Paryžiuje




 Prabanga, subtilumas, ruduo, vanilė, mediena, švara, jaukumas. Tai pirmi žodžiai, šaunantys į galvą pajutus "Zadig & Voltaire" kvepalus "This is Her". Prancūziški mados namai, realizuojantys save aprangoje, išleido šiuos (ir vyriškus "This is Him") kvepalus, taip nustebindami visą parfurmerijos padangę, tuo pačiu, žinoma, ir mane.

Pagal buteliuko dizainą nesunku suprasti, jog kūrėjai - prancūzai. Subtilus ir stilingas, aštrių formų ir ramių tonų buteliukas puikiai atitinka tai, kas yra jo viduje. Pirmą kartą išbandžius šiuos kvepalus supratau iš karto - tai tobulas rudens kvapas. Lengvai saldi vanilė persipina su kašmyru, mediena. Tai kvepalai, kurie šildo. Nerekomenduoju jų nei pavasariui, nei vasarai, tik rudeniui ir žiemai. Nors kvapas saldus, jis nėra įkyrus, ar labai intensyvus. Aromatą pavadinčiau sausu ir švariu. 


Santalas - pagrindinė "This is Her" nata. Būtent jis saldžiam kvapui prideda prabangos ir jaukumo. Kadangi šie kvepalai man be proto patinka, jų kvapo neužduodžiu jau po kelių minučių ir esu pasiruošusi ant savęs išpilti visą buteliuką, tačiau nebūčiau aš, jeigu neklausinėčiau savo draugų - ar jaučiasi? Taip, ne tik jaučiasi, tačiau ant odos atsiskleidžia kitas, individualus kvapas. "Ant kūno" aromatas išgaruoja maždaug po pusdienio, tačiau ant drabužių - laikosi ir kitą dieną. 

Ar rekomenduoju? Taip, taip ir dar kartą taip! Žinau, jog kvepalai - labai individualus dalykas, tačiau "Kristiana" parduotuvėse galite užeiti išbandyti ne tik šiuos, bet ir vyriškuosius "This is Him". Abu buteliukai susijungia į vieną, nes pasak gamintojų (aš visiškai pritariu) - priešingybės traukia.

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig