>

OUTFIT / back to school / IMPERIAL FASHION


T-shirt - PLEASE / Trousers - PLEASE / Shoes - LESTROSA
Watch - MARC by MARC JACOBS / Bag - unknown (BIANCO)

Nors savaitgalis mus džiugino puikiu oru, pažiūrėjus prognozę ateinančiai savaitei rankos pačios linksta prie "žieminių" stalčių su šiltesniais megztiniais, pasąmonė siunčia signalus užsikaisti skanios arbatos ir vakarus leisti namuose žiūrint filmus. Rašant šį įrašą (kuomet už lango žvarbus vakaras) taip ir norisi į nuotraukas "įklijuoti" savo numylėtą odinę striukę, tačiau diena, kuomet  Inga iš "Inna's Corner" mane fotografavo buvo saulėta ir puiki.


Kalbant apie drabužių derinį, kurį vilkiu nuotraukose, noriu akcentuoti tai, jog norint išsiskirti, nereikia iš spintos trauktis raudonos suknelės. Kartais užtenka ryškiomis (tačiau nedidelėmis) detalėmis puoštų drabužių ir ... sportbačių su kailiu! Skamba nesuderinamai? Aš buvau tokios pačios nuomonės, kol nepamačiau batų iš "Lestrosa". Bijote, jog į akis krentatys "meškiukai" greitai nusibos? Kailis lengvai nusiėma ir sportbačiai iš išskirtinių transformuojasi į įprastus, tinkamus avėti bet kokiu gyvenimo atveju.

 

Per "NYX" parduotuvės atidarymą susilaukiau daugybės klausimų iš kur gi mano kelnės?! Jos ir visi drabužiai šiame derinyje - iš parduotuvės "Bianco" (Lvovo g. 1). Kaip vilkėti drabužius su spalvotais sticker'iais? Mano manymu geriausias sprendimas - derinti su ramesnių tonų apranga, tačiau viskas priklauso nuo to, kokia diena jūsų laukia : pasivaikščiojimas mieste, renginys, ar mokslai. Kartais pakeitus viso labo kelias detales galima transformuoti dieninį drabužių derinį į vakarinį, pavyzdžiui : apsiavus juodus aukštakulnius, užsimetusi juodą, klasikinį švarką ir lūpas pasidažiusi raudonai -  drąsiai keliaučiau į vakarėlį, restoraną, ar kolekcijos pristatymą.
Kaip ir visada, linkiu produktyvios savaitės, kūrybingų (nebūtinai teisingų, juk klysti - žmogiška) sprendimų ir šypsenų! 
 
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig