>

PLANAS SEKMADIENIUI - naktiniai vietoj suknelės, žvakės ir įkvepiantys filmai


 (Naktiniai ir chalatas iš "Reserved")

Savaitgaliais žmonės pasiskirsto į dvi stovyklas : vieni ruošia skonio receptorius naujiems restoranams, puošiasi renginiams bei vakarėliams, o kiti svajoja apie tingų, jaukų poilsį namuose. Pripažįstu, toli gražu neesu viena iš tų, kurie mėgaujasi sekmadieniu gamindami maistą ar žiūrėdami televizorių. Namuose laiką praleidžiu išties retai, tačiau šį ilgąjį savaitgalį nusprendžiau pašvęsti ramybei, šeimai ir filmams. Kviečiu į svečius!

PIŽAMOS IR NAKTINIAI

Geriausia savaitgalio namuose dalis - komfortas. Jokio galvos skausmo dėl nederančių batelių, ar per ankštų džinsų. Laisvę pižamoms ir naktiniams! Dažniausiai žodžiai "patogu" ir "seksualu" yra tiesiog nesuderinami, tačiau tik ne šiuo atveju! Juk šilkiniai, atlasiniai, neriniuoti naktiniai yra taip gražu ir moteriška... Drabužiai skirti miegui vis dažniau išvysta dienos šviesą - sparčiai besikeičiančios ir kartais beprotiškos, naujos mados tendencijos leidžia darbo metu vilkėti pižamas, o vakarais puoštis suknelėmis, vos lašeliu besiskiriančiomis nuo naktinių.
 

 ŽVAKĖS

Žvakės atlieka ne tik dekoro funckiją. Jos liepsna išvalo namus nuo blogos energijos, suteikia jaukumo ir ramybės jausmą. Savo gyvenimo be žvakių tiesiog negaliu įsivaizduoti! Jos tarytum terapija po įtemptos darbo dienos, po nepasisekusių darbų, ar sutiktų nemalonių žmonių. Mano mėgstamiausia žvakių spalva - balta. Ji simbolizuoja apsivalymą, dvasiškumą, ramybę, taiką, todėl būtent jos dažniausiai naudojamos medituojant, ar besimeldžiant.

 Mylimiausios žvakės - "Voluspa". Jie vieni pirmųjų pradėjo naudoti kokoso vašką komerciniais tikslais. Šis vaškas išgaunamas šaltu būdu spaudžiant aliejų iš kokoso ir stiprina kvapo sklidimą. Taip jie rado savo nišą, stebindami įspūdingomis pakuotėmis ir neeiliniais kvapais. Dabar šias žvakes galima įsigyti visame pasaulyje jaukiose, prestižinėse krautuvėlėse, tuo tarpu ir Vilniuje!


FILMAI

Filmai kaip ir knygos mus įkvepia naujiems darbams, didelėms svajonėms, pokyčiams gyvenime. Noriu parekomenduoti lengvus filmus, kuriuos privalo pažiūrėti kiekviena moteris, kuriai trūksta motyvacijos viską pradėti nuo balto popieriaus lapo, trūksta palaikymo, ar pasitikėjimo savimi. Jūs tik susimąstykit, koks įdomus ir nenuspėjamas mūsų gyvenimas! Niekada negali žinoti kur, ar kieno vietoje atsidursi rytoj! Galbūt teks išduoti savo principus ir įsitikinimus, o galbūt teks daryti tai, kas tavo "niekada" sąraše užemė pirmąją vietą. Jūsų vakaro kino seansui : "Erin Brokovich", "Eat, pray, love","Malena", "Amelie", "Gia", "Coco avant Chanel", "Begin again", "Breakfast at Tiffany's", "Frida". 

 "Moteris tai horizontas, kuriame susitinka dangus ir žemė. Joje, kaip nė vienoje kitoje būtybėje, randa sau prieglobstį ir angelas ir velnias. Pati maloniausia ir pati kilniausia moteris turi savyje šiek tiek pragaro anglių ir nėra tokios menkos moters, kuri savyje neturėtų dangaus kertelės." 
 Ludwig Borne

(Naktiniai marškiniai - "Reserved")  

Share:

1 comment

  1. Dieviškas sekmadienis! Tik aš dar pridėčiau vakarinį spa tik sau - vonos procedūris po veido ir plaukų kaukių veikimo žiūrint gerą gerą filmą 💞

    burundukoblogas.lt

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig