>

LILY BUTIQ JEWELLERY



Jeigu moteris nešiojs žiedą - ji greičiausiai ištekėjusi. Jeigu pakabuką - tai nieko nereiškia. Jeigu nešioja ir pakabuką ir žiedą - ji ištekėjusi, bet tai nieko nereiškia, cha cha! Juk tam, kad nešioti gražius žiedus nebūtina laukti to vienintelio, galima tiesiog užmesti akį į www.lilybutiq.com

Ar kadanors susimąstėte, kam moterims reikalingi papuošalai? Didžiojoje, rytinių šalių dalyje (ypatingai Indijoje) dailiosios lyties atstovės kiekvieną dieną  stengiasi puoštis apyrankėmis, žiedais, karoliais, auskarais, ir viskas tikrai ne "šiaip sau"! 


Pasirodo, papuošalai mums padeda kaupti teigiamą energiją. Ar pastebėjote, jog dažniausiai pamilstame vieną, ar du papuošalus ir juos nešiojame kiekvieną dieną, o kiti taip ir lieka gulėti dėžutėse "ypatingoms progoms?" Akimirka, kuomet nusiperkame apyrankę, ar pakabuką yra labai svarbi. Mūsų nuotaika ir sveikatos būklė tarytum persmelkia dar tuščią, "darbui" pasiruošusį blizgutį, todėl nepatartina skubėti ir pirkti impulsyviai. Palaukite dienos, kuomet jums visas pasaulis šypsosis, nuotaika kilnos iki debesų, visi reikalai eis lyg per sviestą ir tuomet save palepinkite dailiu mažmožiu, kuris galbūt taps net gi jūsų talismanu.



MOTERYS IR VYRŲ DOVANOTI PAPUOŠALAI

Niekuomet nepamiršiu vienos pagyvenusios moters žodžių, sendaikčių turguje pardavinėjusios senas apyrankes ir auskarus iš apdriskusios papuošalų dėžutės. Pasak jos, moteris, priimdama prabangius papuošalus iš vyro, pasąmoningai pradeda jam priklausyti. Jos mintys pradeda koncentruotis tik ties antrąja puse, o to pasekoje stipriosios lyties atstovas tampa sėkmingu ir stipriu. Aš žinoma nusijuokiau ir nieko nekomentavusi greitu žingsniu nukulniavau  pustušte Teatro gatve, tačiau jos žodžiai jau metus blaškosi mano mintyse ir karts nuo kartu juos panagrinėju. Ar tikrai tame yra tiesos?

"Lily Butiq" papuošalai skirti drąsioms, unikalioms, gyvenimą mylinčioms moterims. Mano sidabrinį "Sakura" žiedą su cirkonio akmenukais apžiūrėti ir įsigyti galite ČIA
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig