>

OUTFIT / vaikino kelnėse


Visą žvarbią žiemą ir nenuspėjamą (kaip ir pats gyvenimas) pavasarį vaikščiojau su keliais dydžiais per didele, tėčio kamufliažine striuke. Juokingiausia, jog susilaukiau galybės komplimentų ir klausimų, kur tokią įsigyti?! Niekuomet neskirstau drabužių (o dažnai ir kvepalų) į vyriškus ir moteriškus, o parduotuvėje mane galite sutikti tiek vyrų, tiek vaikų skyriuose, kadangi net gi juose galima rasti tikrų perliukų, tereikia žvalgytis mažiausių, arba didžiausių dydžių! 

Moteris ir vyriški marškiniai visiems dažniausiai asocijuojasi su romantišku rytu, kavos puodeliu ir kitomis, filmuose matytomis nesąmonėmis. Kadangi be galo mėgstu neįpareigojančius, laisvus drabužius, tad mano manymu vyriški marškiniai užraitotomis rankovėmis - patogu, stilinga, seksualu. Jūsų teismui - "Reserved" vyrų skyriaus radiniai. Išsisėmei ir atrodo, jog ir vėl neturi kuom apsirengti? Vyro, vaikino, brolio, o gal net tėčio spintoje neabejotinai ką nors rasi! Ir visai nesvarbu, jei drabužis dydžiu, ar dviem per didelis. Mada ir stilius neturi taisyklių, tad kodėl gi tuom nepasinaudojus?

Marškiniai - ČIA
Džinsai - ČIA
Kepurė - ČIA
Laikrodis - ČIA






Share:

5 comments

  1. Su vaikų skyriumi man labai liūdna, nes yra nuostabaus printo rūbų, bet jie visgi man per maži :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ir dažnai turi tobulų "odinių" striukių!! Žiūriu ir nesuprantu, kodėl vaikams gražesnes pasiūnq negu suaugusiems.. :D

      Delete

Blog Design Created by pipdig