>

JAIKUDO / aksesuaras kiekvienam metų laikui


Kalbėti apie rudens, žiemos, pavasario, ar vasaros tendencijas galima nuolatos. Jos nenuspėjamos, kaip meilė, mūsų nuotaika, ar lietus, tačiau toks aksesauaras kaip akiniai - stiliaus detalė kiekvienam metų laikui! Jie gali tarnauti ištisus metus, ar net kelis, tereikia paplūšėti ir pasimatavus nors ir pusšimtį akinių, išsirinkti tinkamus jūsų veido formai, aprangos stiliui ir net gi gyvenimo būdui.


Būsiu nuoširdi - niekuomet akiniams neskirdavau pernelyg daug dėmesio. Kiekvienos kelionės metu įsigydavau "vienkartinius" akinius kelioms savaitėms, kuriuos dažniausiai sulaužydavau, subraižydavau ir tiesiog prieš skrendant namo išmesdavau. Po pažinties su "Jaikudo" viskas pasikeitė.


"Jaikudo"- rankų darbo akiniai, kurių gamybai naudojamos prancūziškos ir itališkos medžiagos. Aukšta kokybė pasižymi ne tik jų produktai, tačiau net ir akinių dėžutės, ar net tokios smulkmenos kaip servetėlės stiklams valyti.. Skiriamasis "Jaikudo" akinių ženklas - raudonos "kojelės", ar jų kampučiai. Tiek akiniais nuo saulės, tiek akiniais skirtais darbui su kompiuteriu negaliu atsidžiaugti jau trečią mėnesį! Nešioju, saugau ir tikiuosi, bei jaučiu, jog šie du aksesauarai mano akims tarnaus dar ilgai. "Jaikudo" prekinis ženklas yra dar naujokas Lietuvos rinkoje, todėl mielai kviečiu apsilankyti jų facebook puslapyje "JAIKUDO LIETUVA", kuriame susisiekę su atstovais, galite pažintį su "Jaikudo" produkcija pratęsti jų showroom'e - pasikalbėti prie puodelio kavos, pasimatuoti, įsigyti, ar užsisakyti būtent jūsų regėjimui tinkmus akinių stiklus. 

 P.S. Virtualus regėjimo patikrinimas - dabartinė realybė! Virtualią akinių pasirinkimo paslaugą mūsų šalyje siūlo pirmasis internetinis optikos salonas Lietuvoje www.eoptika.lt / Daugiau apie tai galite perskaityti straipsnyje "BZN Start Eoptika"



Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig