>

MEATBUSTERS - skaniausi burgeriai mieste


Kur gi rasti skaniausius burgerius mieste? Kairiąjame Neries krante, į vakarus nuo Vilniaus geležinkelio stoties, o jei tiksliau - Naujamiestyje, Kauno g. 35. Būtent čia įsikūręs amerikietiško "fast food'o" restoranas "Meatbusters". Po pirmojo apsilankymo šioje maisto įstaigoje man išsivystė tikrų tikriausia priklausomybė, todėl kaip nuolatinė ir ištikima klientė (nepripažįstu jokių kitų burgerių!) jaučiu pareigą pasidalinti rekomendacijomis ir su savo skaitytojais. Jeigu storėti, tai tik "Meatbusters"!








 Per ilgą tūnojimo "Meatbusteriuose" laiką pastebėjau, jog nauji lankytojai ateina ne tik dėl puikaus maisto rekomendacijų, tačiau ir "pramogos" valgyti rankomis. Moterys gauna rožines, o vyrai - juodas pirštines. Pink for ladies, black for men! Teko matyti ir moterų valgančių įrankiais, tačiau pripažinkime, valgyti rankomis yra kur kas smagiau, patogiau ir skaniau. Primenu, burgerių dydis - o mama, tikrai nevaikiškas!








Ingridientas, kuriuo žaviuosi labiausiai - daigai. Žirnių, saulėgrąžų, liucernos, pupelių, česnakų. Daigai vietoje išrūkytai mėsai prideda nepakartojamo skonio! Beje, visuose burgeriuose ji yra plėšyta,  arba labai plonai pjaustyta (slice'inta), o prieš paduodant klientui, mėsa yra apkepama ant dujinio grilio. Patikėkite, per kelis mėnesius valgymo "Meatbusteriuose" aš sužinojau viską, cha cha.







Mano mėgstamiausi - vištienos papukai. Prisiekiu, jų dydis tikrai ne mažesnis, nei "F"! Blogiausia, jog šio burgerio aš noriu kiekvieną dieną. Dar keli mėnesiai ir žiūrėk, jau į žmonas niekas nepaims!
"Meatbusters" gali pasigirti išskirtine, vietoje, pagal specialų "MB" receptą kepama bandele, kurios spalva (kalbu visiškai rimtai) yra nenuspėjama. Teko valgyti ir juodą, ir raudoną, ir įprastą. Visos vienodai puikios, minkštos ir skanios!  Vietoje gaminamas ir firminis "MB Mayo". Lengvas, tobulai papildantis skonių gamą.


Taip pat ant sienos surašytame valgiaraštyje galima rasti ir išrūkytų kiaulienos super šonkaulių (su tobulomis "coleslaw" salotomis, apibertomis džiovintais svogūnais, bei daigais), na o barbekiu padažas kas be ko gamintas čia pat, "Meatbusters" virtuvėje. Galima paskanauti krevečių, atsigaivinti naminiu pasiflorų, arbūzų, ar persikų limonadu, ar net pasmaližiauti - "Bounty" ir "Snickers" freakshake'ai laukia jūsų! Čia vakarėlį skrandžiui suorganizuos net vegetarai - burgeris su portobello grybu nei kiek neatsilieka nuo mėsingųjų brolių ir seserų.









Dienos pietų metas - nuo 12 iki 15 valandos. Sriuba ir burgeris - 5eur! Be to, šeimininkas vaišina nealkoholiniu alumi. Ir kaip nesustorėti, pasakykit man prašau?! Pirmąjam apsilankymui šiame nuodemės vertame kampelyje rekomenduoju rinktis burgerį iš pagrindinio meniu. Noriu, kad maksimaliai pajustumėte, kas gi taip susuko mano galvą! Ilgai mylėta Keule Rūke, tavo era baigėsi. Kur pietausiu šiandien turbūt klausimų nekyla, ar ne? Iki susitikimo "Meatbusters"!

"MEATBUSTERS"
Kauno g. 35, Vilnius








Share:

1 comment

  1. O aš dėčiau lygybę tarp meat busters ir drama burger. Vienodai geri skonio prasme ir vaizdo irgi. Tik aš esu buvus tik čia - https://www.panorama.lt/parduotuves/drama-burger - dabar net susimąsčiau, ar kur kitur jie dar įsikūrę..? Nu bet man asmeniškai šita vieta patiko. Ir tikra tiesa - jei jau storėti, tai storėti su burgeriu rankoje :D

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig