>

DEICHMANN / ELLE GOULDING


Šį rudens/žiemos sezoną atlikėja Elle Goulding pristato savo vardinę avalynės kolekciją, kurią gali įsigyti ir jos gerbėjai Lietuvoje! Naujoje kolekcijoje – 40 batų modelių, perteikiančių Ellie Goulding stilių ir visas karščiausias šio rudens/žiemos sezono tendencijas: elegantiški aksominiai aukštakulniai, masyvūs aulinukai, klasikiniai, nėriniuoti auliniai ir ekstravagantiški ilgaauliai. Ryškios kolekcijos spalvos, įvairios medžiagos, roko žvaigždžių pamėgtos kniedės bei sagtys padės „sudrebinti savo įvaizdį“ su kampanijos šūkiu „Rock Your look“.


Šį rudenį ilgai vyravusį minimalizmą avalynėje keičia dekoratyvumas. Spalvingi aksominiai aulinukai, kaubojiškus primenantys smailėjantys batai, sportiniai bateliai, puošti kaspinais – tai tik keli svarbiausi šio rudens ir žiemos akcentai, rodo avalynės tinklo „Deichmann“ tendencijos. Pasak Linos Bernotaitytės, šio sezono karalius - aksomas, o blizgučiams verta pasipuošti bene nuo galvos iki kojų! Buvo beprotiškai smagu sudalyvauti "Deichmann" naujosios kolekcijos pristatyme, išsirinkti batelius ir sudalyvauti nedidelėje fotosesijoje pasipuošus "Lindex" rūbais.

P.S. Kątik prigavau save, jog rašau šį įrašą kavinukėje, apsiavusi auliniais batais būtent iš šios kolekcijos, cha cha. Linkėjimai iš apsiniaukusio, bet begalo žavaus ir mylimo Vilniaus!

Visą "Deichmann" kolekciją galite peržvelgti www.deichmann.lt

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig