>

"SIROWA" BEAUTY LAUNCH



Kaip nauja diena, taip naujas renginys. Rugsėjis, kaip ir visuomet, kupinas produktų pristatymų, susibūrimų ir projektų... Visi išlydėję vasarą kimba į darbus, realizuoja save mylimose veiklose ir kyla laipteliais į viršų svajonių link. Vakar kartu su kitomis tinklaraštininkėmis, youtuberėmis ir pramogų verslo atstovėmis smagiai leidome laiką "Sirowa" kvepalų ir grožio tendencijų pristatyme "Workland" erdvėje. Ji yra visų taip mylima dar ir dėl (toli gražu neliūdnai) pagarsėjusio balkono virš Gedimino prospekto, kuriame įsiamžinti per kiekvieną renginį spėja ko gero kiekviena viešnia ir svečias. Na tačiau šiandien ne apie tai!


"Sirowa" - tarptautinė kompanija, atstovaujanti galybę parfumerijos ir kosmetikos prekinių ženklų Lietuvoje. Vakar didžiausią susidomėjimą sukėlė nauji kvapai - "Gucci Bloom", "JPG Scandal", "Bvlgari Goldea The Roman Night", "Paco Rabanne Pure XS" ir "Calvin Klein Obsessed". Penkiems kvapams floristas (dekoro meistras) Mantas Petruškevičius sukūrė skirtingas gėlių instaliacijas, o aromatus papildė specialiai kiekvienam aromatui šokoladinės "Theobromine" pagaminti unikalūs belgiško šokolado saldainiai. Tiesa, renginyje svečiavosi ir "Sirowa" tarptautinių mokymų vadovė, charizmatiškoji Helen Merila.



Visi renginio svečiai turėjo galimę susipažinti su naujienomis iš arčiau ir išsirinkti jiems labiausiai patikusį aromatą. Mano pasirinkimu tapo "Jean Paul Gaultier" kvepalai "Scandal". Saldūs, provokuojantys ir laaabai ilgai išliekantys. Tai nėra mano charakerį ir asmenybę atspindintis kvapas, tačiau tą vakarą mano širdis linko būtent prie jų.


P.S. Vakaro metu mane ir kelias koleges pakalbino žurnalistė iš "Alfa", tad straipsnį ir daugiau nuotraukų iš renginio galite rasti ČIA. Ačiū už puikų renginį ir neužmirštamas emocijas, "Sirowa"!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig