>

AW17/18 'MAX&Co.' kolekcijos pristatymas Kaune


Mano draugystė su "MAX&Co." prasidėjo lygiai prieš metus. Atsimenu tą vėsų, bet ypatingai jaukų rudenį, kuomet blaškiausi po Užupį ieškodama lokacijos pirmąjai fotosesijai. Oras kvepėjo drėgnais medžių lapais ir šviežiais kepiniais, o mano derinio spalvos buvo lyg tyčia atitinkančios šį nuostabų metų laiką.





Italijos mados namams "Max Mara" priklausantis prekinis ženklas gali pasigirti visuomet stilingomis ir prescižiškomis kolekcijomis, kurias renkasi veiklios, elegantiškos ir gyvenimo džiaugsmu spinduliuojančios moterys. Šį kartą itališkos mados mylėtojai susibūrė Kaune - prekybos ir laisvalaikio centre "Akropolis", antrąjame aukšte įsikūrusiame "MAX&Co." drabužių salone.


Kartu su Agne Gilyte, Ana Procenko ir Viktorija Šaulyte svečiams pristatėme naująją 2017/2018-ųjų kolekciją. Šio sezono topas - universalios parkos, kurias galimas dėvėti net keliais skirtingais būdais!
Mano pasirinkto derinio "žvaigždė" yra be jokios abejonės platėjančios kelnės aukštu liemeniu ir jų pasakiška spalva. Beje, būtent tokio kelnių modelio dėka žmogus vizualiai atrodo aukštesnis! Žalia spalva gali būti labai įvairi ir ją derinti nėra sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Ji puikiai dera su garstyčių, fuksijos, žemės spalvomis ir yra šio rudens spalvų tendencijų viršūnėje.
Šio sezono topas - universalios parkos, kurias galimas dėvėti net keliais skirtingais būdais!

Skaitykite daugiau: https://www.zmones.lt/naujiena/lietuva/stilingas-max-co-vakaras-garsiu-mados-atstoviu-rekomendacijos-isskirtiniam-rudeniui-3-763440#galerija/116546/2915546


Stilistė Agnė Gilytė kaip vieną svarbiausių šio sezono tendencijų akcentavo odinius plisuotus sijonus, ypač aukso ir sidabro spindesio turinčius modelius, o Viktorija - drabužių sluoksniavimą, mat jis šaltuoju metu laiku ne tik padeda nesušalti, bet ir išlikti stilingai. Gražuolė Ana savo rudens negali įsivaizduoti be palto - populiaraus oversized tipo žakardinis vilnos paltas tapo stilingu, jaukiu ir šiltu vizažistės derinio akcentu.

Didelis ir nuoširdus ačiū visiems susirinkusiems ir dalyvavusiems! Buvo kaip niekuomet smagus, jaukus ir be abejonės stilingas vakaras. Visą kolekciją galite apžiūrėti Vilniaus PC "Europa", "Gedimino 22", arba Kauno "Akropolyje" esančiose "MAX&Co." parduotuvėse.

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig