>

Naujasis 'Mercedes-Benz V' / tobulas šeimos automobilis



"Mercedes Benz" - vienas žinomiausių ir seniausių automobilių gamintojų pasaulyje. Ar žinote iš kur kilo šis pavadinimas? Pirmojo benzinu varomo automobilio kūrėjas Karlas Benzas ir Gottliebas Daimleris turėjo atskiras automobilių gamybos įmones, kurios susijungė 1926-aisiais ir K. Benzas pavadinime įamžino savo pavardę, o tuo metu jau mirusio G.Daimlerio sūnų Paulą įkvėpė įmonės lenktynininko ir verslininko Emilio Jellineko dukters vardas - Mercedes.




Kadangi mano tinklaraštis yra ne tik apie stilių ir grožį, bet ir ir apie gyvenimo būdą, noriu jums pristatyti naują šeimos automobilio modelį "Mercedes Benz V", kurio fotosesijos modeliu tapo mano keturmetis sūnus Danielius, įkūnyjęs suaugusį vyrą - šeimos galvą, besidžiaugiantį savo naujuoju pirkiniu.

"Mercedes-Benz V" sukurtas sujungus puikų talpumą,išskirtinį funkcionalumą su kokybe, estetika, komfortu ir saugumu.


Nesijaučiu kompetetinga vertinti šio automobilio pliusus ir minusus, tačiau naujausias "Mercedes Benz V" gali pasigirti fantastiškai gražiu (drįsčiau teigti prabangiu) ir itin erdviu salono vidumi. Šeimoms mėgstančioms keliauti, ar aktyviai leisti savo laisvalaikį tai yra tiesiog idealus variantas! Mane, žinoma, labiausiai papirko galinės sėdynes su staliukais. Su tokiais patogumais - nors ir į pasaulio kraštą..

Pasak Danieliaus, geriausia šio miniveno dalis : mygtukai. Daugybė žvilgančių mygtukų, kurie be jokios abejonės buvo nučiupinėti šimtus kartų visą dieną trukusios fotosesijos metu. Ir žinoma, didelį keturmečio susižavėjimą sukėlė automatiškai atsidarančios durelės, nors jeigu nuoširdžiai, tokia smulkmena akimirkai privertė nusišypsoti ir mane. Ši fotosesija buvo išties maloni ir visiškai nauja Danieliaus patirtis, o aš pavadinčiau ją tiesiog kiekvieno berniuko svajone. Didžiuojuosi!



Buvau sužavėta švaros centro "Sonax" (čia vyko antroji fotosesijos dalis) darbuotojų kantrumu ir profesionalumu dirbant su keturmečiu vyruku. Kviečiu prisijungti prie "Mercedes Lietuva" ir "Sonax" rengiamo konkurso ir laimėti net gi 300eur vertės prizą - jūsų pasirinktas paslaugas "Sonax" švaros centre. 

Trumpą anketą rasite čia : konkursas
Share:

1 comment

  1. Gerulis automobilis, senai dairausi į panašų modelį.. Teks greitai imti paskolą. Jūs mokat įtikint.. :)

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig