>

PRIMA STAR / atsitiktinumai



Atsitiktinumas ir sutapimas yra du mano nemėgstamiausi žodžiai. Kodėl? Nes aš jais netikiu, kaip kad netikiu politikais per rinkimus. Net menkiausias netikėtas susitikimas gali apversti mūsų gyvenimą aukštyn kojomis. Gali, bet nevisuomet apverčia. Kartais į gerąją pusę, kartais į blogąją, tačiau bet kuriuo atveju - kažkas nutinka. Tas "kažkas" nutiko ir man.




2017-ųjų vasara. Kaip niekuomet šiltas ir jaukus vakaras Vilniaus gatvėje. Jūros gėrybės, baltas vynas ir pašnekesiai. Savaitgalis. Dailiomis suknelėmis pasipuošusios moterys skuba į pasimatymus su  naujomis simpatijomis, o prisikvėpinę vyrai laido joms iki gyvo kaulo įgrįsusius ir dažniausiai vienodus komplimentus, su viltimi vakarą praleisti laibos ilgakojės kompanijoje.

 Tarp per gatvę plūstančios minios žmonių išvystu nuostabiai žavų, smaragdinį dviejų dalių kostiumą, o geriau įsižiūrėjusi atpažįstu gražuolę Darją. Pažėrusi ilgą paklodę komplimentų ir liaupsių sužinau, jog šį grožį ji sukūrė pati.To pasekoje be jokios abejonės vargšelei praūžiu galvą apie tai, jog ji tiesiog privalo išnaudoti savo talentą ir sukurti daugiau.


2017-ųjų žiema. Geriame kavą Vokiečių gatvėje ir juokiamės prisiminusios tą lemtingąjį vasaros vakarą. Sėkmingai startavęs prekinis ženklas "Prima Star" į miesto gatves išleidžia itin aukštos kokybs drabužius : sukneles, kostiumus ir tobulo grožio paltus.

Prisijunkte prie "Prima Star" puslapio ir pirmieji pamatykite naujienas. Jų bus daug ir dažnai! https://www.facebook.com/PRIMAStar  / Nuotraukos :  Gabrielė Gudkovaitė
   
Share:

1 comment

  1. For cosmetics or any direct use it is always good to have organic extracts. Because they can directly affect your skin and health so never take a chance.

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig