>

DOVE Advanced hair series / Pure care dry oil / #2


Beveik prieš metus pasakojau apie "Dove" purumo suteikiančias priemones iš "Advanced hair series", o šiandien dėmesio centre - "Pure care dry oil" produktai, skirti sausesniems, pažeistiems plaukams. Lietuvos lentynose jie yra jau senokai ir tai jokia ne naujiena, tačiau toms, kurios jų dar nebandė, dvejoja pirkti, įrašas bus naudingas ir įdomus.
Kaip jau minėjau anksčiau, mano plaukų šaknys yra linkusios gan greitai susiriebaluoti, tačiau likęs plaukų ilgis reikalauja intensyvaus drėkinimo. Neįsivaizduoju, kas būtų mano plaukams, jeigu ne kondicionieriai ir aliejai plaukų galiukams! Sprendžiant iš atsiliepimų internete, šios priemonės yra pelniusios daug itin teigiamų vertinimų iš visos Europos "sausaplaukių", o Lietuvos blogerės Chanelette ir LithunianBeautyBlog taip pat šios linijos priemones vertina puikiai.

Šampūno, kondicionieriaus ir aliejaus pakuočių dizainas yra paprastas, tačiau tuo pačiu atrodo nepigiai ir teikia vilties, jog produktas tikrai veikia ir pateisina gamintojų pažadus. Kvapas - švelnus, primenantis gintarus ir "Orofluido" priemonių kvapą. Šampūno konsistencija primena skystą medų, labai gerai putoja ir pasiskirsto po plaukus. Priemonė iš pakuotės išsispaudžia labai lengvai, o tas yra tikrai šaunu, nes kaikurie gamintojai dėl neaiškių priežasčių gamina itin storo plastiko buteliukus, iš kurių labai sunku išspausti produktą ir jį užbaigti iki galo. 
Kondicionierius - kreminės konsistencijos, tokio pat malonaus kvapo kaip ir šampūnas. Jį ant plaukų patartina laikyti apie 3 minutes, o vėliau nuplauti. Aš laikau šiek tiek daugiau. Kondicionieriaus dėka, plaukai labai lengvai išsišukuoja ir tampa minkštesni, bei švelnesni. Atskirai naudojant priemones rezultatas ne toks akivaizdus, todėl visada patartina šampūną ir kondicionierių naudoti iš tos pačios serijos. 
Abu produktai man tikrai patiko, tačiau mėgstamiausiais nepavadinčiau. Šampūno kaina apie 6eur, kondicionieriaus - apie 7eur, abiejų talpa - 250ml, įsigyti galima Eurokos, Drogas ir prekybos centruose. 

Apie maitinamąjį, sausą šios serijos plaukų aliejų visų plaukų tipams galiu pasakyti tik geriausius žodžius. Jį gausiai tepu ant šlapių plaukų galų ir pusės plaukų ilgio, o jo dėka plaukai daug greičiau išdžiūna ir šukuojasi tiesiog tobulai. Plaukai produktą sugeria labai greitai ir apie riebių plaukų pojūtį negali būti nė kalbos. Pradžioje aliejaus kvapas man pasirodė kiek per stiprus, tačiau po kelių naudojimų pripratau ir neturiu jokių priekaištų. Jis labai ilgai naudojasi (galite pamatyti nuotraukoje, kiek daug man jo dar liko, nors naudoju po kiekvieno plaukų plovimo) ir yra tikrai vertas kiekvienos moters dėmesio. Prekė nėra brangi, o savo funkciją atlieka su kaupu. Be to, buteliukas yra stiklinis, su patogiu dozatoriumi. Talpa - 100ml, kaina - apie 11eur.

 "Pure care dry oil" palyginus su "Oxygen moisture", "Pure care" man patiko labiau. O kokia jūsų nuomonė apie "Dove" advanced hair serijų priemones? Šiandien jūsų laukia dar keli įrašai, kuriais palydėsime vasarą ir rytoj pradėsime naują sezoną!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig