>

MARY KAY lip liner / color : caramel / lūpų kontūro tobulinimas be injekcijų


Aš - "Mary Kay" atstovė?! Kodėl ir kam man to reikia?

Kadangi didelę dalį laiko mano gyvenime užima kosmetikos produktų testavimas, nusprendžiau, jog būtų įdomi nauja patirtis prisijungti prie Mary Kay komandos ir ne tik išbandyti jų siūlomus produktus, bet su jais supažindinti ir jus, pasidalinti savo nuomone, bei suteikti galimybę juos išbandyti, bei įsigyti pas mane! Mano rekomendacijas visada galėsite paskaityti tinklaraštyje (tačiau primenu, jog tai bus tik mano asmeninė nuomonė!), o kosmetika, kuri man pasirodys neverta dėmesio, taip pat atsidurs čia, nemanykite, jog aklai girsiu nieko vertas prekes, vien dėl to, jog esu šios kompanijos atstovė. Juk lojalūs blog'o skaitytojai yra kur kas svarbiau, negu nedidelis uždarbis (kurį beje po truputį kaupsiu kokiai nors nedideliai kelionei žiemą su sūnumi), o be to, aš nemoku pardavinėti. Juolab įtikinėti ir kažką brukti žmonėms. Tiesa, vaikystėje turguje pardavinėti obuolius ir bulves sekėsi visai neblogai, nes gaudavau už tai 10lt ir man tai buvo didžiulis stimulas. :))))  Taigi, mane kol kas domina tik dekoratyvinė kosmetika, tačiau jeigu norite išgirsti mano nuomonę/atsiliepimą apie tam tikrą šios kompanijos prekę - visada kreipkitės, rašykite asmeniškai, ar į komentarus, ir kelių savaičių bėgyje išbandžiusi produktą mielai pasidalinsiu savo nuomone. Žinau, jog pirkti iš katalogų yra visiška tragedija - spalvos neatitinka realybės, neaiškus nei produkto dydis, nei konsistencija, o aprašymas prilygsta pirmoko rašiniui (ir dažnai viskas pernelyg pagražinama). Čia aš aprašysiu produktus nuo a iki z, supažindinsiu merginas ir moteris su visais pliusais ir minusais, bei įkelsiu nuotraukas dienos šviesoje. Tai ką, važiuojam?





"MARY KAY" lip liner / išsukamieji lūpų pieštukai 

Kai dariau pirmąjį užsakymą didžiausią dėmesį atkreipiau į produktus skirtus lūpoms. Išnagrinėjau, ar kompanija turi pasiūlyti tai, kas šiuo metu yra ant bangos, ir šiaip, tinka daugumai moterų šį sezoną. bandžiau 9 produktus - 4 jų mane tiesiog sužavėjo, 3 patiko ir 2-iems pasakiau griežtą ne. 
 Šiandien - apie vieną iš nugalėtojų.. lūpų kontūro pieštuką, kurio atspalvis "CARAMEL".
Iki šiol man niekada nepavyko atrasti grynai mano lūpų spalvą atitinkančio lūpų pieštuko, visi atrodydavo nenatūraliai, lyg būčiau pabėgusi iš 90'ųjų diskotekos, na o šį kartą man nusišypsojo sekmė! Pieštuko spalva visiška 'nude' (kūno spalvos), todėl juo lengva kontūruoti lūpas ir žaisti su jų forma. Produktas išsisuka (nekenčiu drožtukų ir lūžtančių pieštukų!), todėl iš manęs užsidirba dar vieną didelį pliusą. Kvapas - neutralus, bekvapis. Pieštukas nesausina lūpų!
 Nuotraukoje viršuje (kairėje) lūpos yra visiškai be lūpoms skirtų makiažo produktų, o nuotraukoje dešinėje - minėtasis pitukas (konturuodama "pakėliau" lūpų kampučius) ir paprastas lūpų vazelinas. Nežinau kaip jums, bet mane rezultatas džiugina beproto, visuomet maža ir į vidų lendanti lūpa atrodo kur kas putlesnė, o forma - gražesnė. Jeigu jums atrodo kitaip, pasidalinkite savo numone, man ji taip pat yra įdomi! Kaip toks šviesus, lūpų kontūro pieštukas laikosi ilgai - korekcijos reikalauja maždaug po 3-4 val. Atspalvį "chocolate" taip pat išbandžiau, tačiau rezultatą ant lūpų parodysiu kitą kartą, kartu su nuostabiu, vyno atspalvio lūpų blizgesiu. Daugiau atspalvių ir gamintojų informaciją galite pamatyti paspaudusios nuorodą www.marykay.lt/LipLiner-caram // produkto kaina 11.50eur // Kaip manote, kas apsimoka labiau? Dažytis, kontūruoti lūpas, ar vis gi nuėjus vieną kartą pas specialistą pasiputlinti lūpas ir nematyti vargo? Aš tokių dalykų bijau, todėl pasiliekų "teplionių" pusėje, o kokia jūsų nuomonė? Linkėjimai :*

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig