>

MARY KAY / akių makiažo valiklis / kompanijos bestseleris (!?)


Prisipažinsiu iš karto - ilgą laiką mano pati nekenčiamiausia vakaro "rutinos" dalis buvo makiažo valymas. Kodėl? Nes nemokėjau tinkamai parinkti valymo priemonių ir apie tai nė nesusimąstydavau. Kurį laiką naudodavausi taip visų išgirtu miceliariniu vandeniu (išbandžiau Loreal, Bioderma, Lirene) ir visi jie grauždavo akis, o veido odą palikdavo lipnia. Vėliau perėjau prie pienelių (iki šiol mylimiausias Bioten), tačiau kas be ko jis labai prastai kovojo su blakstienų tušu ant mano blakstienų ir akių makiažo valymas buvo visiška katastrofa, kartais griūdavau į lovą su švariu, sudrėkintu veidu ir padažytomis blakstienomis. Kažkada prieš gerus keturis metus mama užsakė Artistry akių makiažo valiklį ir jis buvo tiesiog tobulas, lengvai nuvalydavo net storiausią vandeniui atsparaus tušo sluoksnį, nedirgindavo akių, tačiau sunaudojusi produktą antrą kartą jo taip ir neužsisakiau, nes neradau šia produkcija prekiaujančių asmenų. 
Vieną dieną "Grožio priemonių apžvalgos" bloge radau Mary Kay lūpų blizgesio apžvalgą ir pakerėta nuotraukų, bei teigiamo atsiliepimo, užsidegiau jį išbandyti. Apsilankiau MK svetainėje (anksčiau niekada neteko bandyti jų kosmetikos) ir atradau dar kelis mano dėmesį atkreipusius produktus. Vienas iš jų - neriebus, dvifazis akių makiažo valiklis, kuris pateisino visus mano lūkesčius. Neveltui šis produktas yra vienas iš kompanijos bestselerių visame pasaulyje. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad jis tinka jautriai ir alergiškai odai, tinka nešiojančioms kontaktinius lęšius, jautrioms akims. Produktas yra dvisluoksnis : viršutinis sluoksnis pašalina vandeniui atsparų akių makiažą, o apatinis sluoksnis pašalina vandeniui neatsparų, tad prieš naudojimą buteliuką reikia suplakti. Užlašinus valiklio ant specialios servetėlės arba vatos diskelio, uždedame jį ant akies voko ir palaikome apie 12sek, o vėliau švelniai nuvalome. Apie akių trinimą, iškritusias blakstienas ir kitus nemalonius pojūčius galima tiesiog pamiršti. Merginos, kurios jau bandė šį produktą žino apie ką aš kalbu.
 Buteliuko talpa nei didelė, nei maža - 110ml, o kaina kaip akių makiažo valikliui gan didelė, tačiau to verta - 20eur. Kompanija taip pasitiki savo produkcija, jog vadovaujasi tokia politika, jog jeigu pabandžiusi produktą pirkėja dėl kažkokių priežasčių lieka nepatenkinta - prekę jai pakeičia į kitą, arba grąžina pinigus, o įsigyti, arba sužinoti daugiau informacijos galima pas Mary Kay konsultantes, arba pas mane, parašius į mano el.paštą, arba facebook'ą.
 
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig